reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

demsik fajnie, że jesteś :-) Wiesz on nie ma stwierdzonej dysleksji, bo trochę na to za wcześnie, natomiast robi typowe błędy dla dyslektyków (a jestem psychologiem, więc jestem czujna w obserwacjach :happy:). Wzrok ma raczej ok, uwielbia zadania typu "znajdź 5 różnic między obrazkami" i wyłapuje nawet malutkie szczegóły. Poza tym gdy sprawa dotyczy liczenia, pisania cyfr czy dodawania to nie ma problemu, bo to lubi i mu nie sprawia trudności.
Piszesz, że jesteś tyflopedagogiem - przez jakiś czas pracowałam w Domu Pomocy Społecznej dla Osób Niewidomych, więc widzę, że zainteresowania zawodowe podobne. Zresztą Waiting też pedagog :-)

reklama
Demsik fajnie, że się odezwałaś. Może jak Ello przerwała złą passę to nasze jajeczka pójdą za jej przykładem :tak:oooo to dobrałyśmy się z tymi specjalizacjami :-)

waiting4beans-dodajcie mnie do listy :) ze narazie stop

Choć do końca nie jestem taka pewna bo 3 dzień spóźnia mi sie okres... ale wiecie to była moja 1 @ i w sumie powinna byc regularna...

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ello20 - 14 maja / 4 cykl starań II KRESECZKI

Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań

Mitaka - chwilowa przerwa
m-s - chwilowa przerwa
Ewa1985 - ............../5 cykl starań
Ancona - ................/ 10 cykl starań

Waiting właśnie sobie spisałam Twoja panią kotę i w sobotę przymierzam się zrobić :happy: podziękuję jak mi wyjdzie hihi. Możesz mi zostawić ten 4 cykl (chociaż nie wiem czy się kwalifikuję do tych "działających aktywnie teraz :-p).

U lekarza zobaczylam pęcherzyk, jak narazie trzeba się uzbroić w cierpliwość. Następna wizyta 3 czerwca, może już usłyszę serduszko:-)

super ello! to czekamy:tak:
demsik bedzie dobrze!
waiting wczoraj byl pierwszy dzien bez pawia ale ciiii zeby nie zapeszyc

szkoda ze nas usunelyscie z listy :-(

Ostatnia edycja:
Ello moje GRATULACJE!!!! oby u wszystkich starających pojawiły się teraz II kreseczki!!!

Miałam nie sprawdzać kiedy @ ma nie przyjść ale wczoraj policzyłam i jakby co Waiting dopisz mnie do testowanka na 24maja (widzę że jedziemy na tym samym wózku :-)) i niech się w końcu uda!!!!

Dzisiaj chodzę podminowana i smutna od rana bo na 8 rano zawiozłam moją Kicię do weterynarza na sterylizację i tak sobie teraz myślę że ona mnie teraz za to znienawidzi - w ogóle to jak ją zostawiałam to miałam łzy w oczach - wiem wiem głupia jestem bo to kot ale to nasza pieszczocha i cała nasza rodzinka już tęskni...

A poza tym to dzisiaj miał w końcu przyjechać facet montować meble kuchenne i szafy (przekłada to już drugi tydzień!!!)
i co? Oczywiście ja do niego dzwonię a on jest "poza zasięgiem"!!!!!
Nie znoszę takich niesłownych ludzi, jak znowu nie może to przynajmniej by zadzwonił i poinformował a nie ja mam kolejny dzień w d...ę bo przełożyłam inne prace remontowe ze względu na meble! Chyba nigdy się nie przeprowadzimy..

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Ancona - 24 maja / 10 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań
Mitaka - chwilowa przerwa ( 4 cykl)
m-s - chwilowa przerwa
Ewa1985 - ............../5 cykl starań