reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

demsik fajnie, że jesteś :-) Wiesz on nie ma stwierdzonej dysleksji, bo trochę na to za wcześnie, natomiast robi typowe błędy dla dyslektyków (a jestem psychologiem, więc jestem czujna w obserwacjach :happy:). Wzrok ma raczej ok, uwielbia zadania typu "znajdź 5 różnic między obrazkami" i wyłapuje nawet malutkie szczegóły. Poza tym gdy sprawa dotyczy liczenia, pisania cyfr czy dodawania to nie ma problemu, bo to lubi i mu nie sprawia trudności.
Piszesz, że jesteś tyflopedagogiem - przez jakiś czas pracowałam w Domu Pomocy Społecznej dla Osób Niewidomych, więc widzę, że zainteresowania zawodowe podobne. Zresztą Waiting też pedagog :-)

reklama
Demsik fajnie, że się odezwałaś. Może jak Ello przerwała złą passę to nasze jajeczka pójdą za jej przykładem :tak:oooo to dobrałyśmy się z tymi specjalizacjami :-)

waiting4beans-dodajcie mnie do listy :) ze narazie stop

Choć do końca nie jestem taka pewna bo 3 dzień spóźnia mi sie okres... ale wiecie to była moja 1 @ i w sumie powinna byc regularna...

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ello20 - 14 maja / 4 cykl starań II KRESECZKI

Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań

Mitaka - chwilowa przerwa
m-s - chwilowa przerwa
Ewa1985 - ............../5 cykl starań
Ancona - ................/ 10 cykl starań

Waiting właśnie sobie spisałam Twoja panią kotę i w sobotę przymierzam się zrobić :happy: podziękuję jak mi wyjdzie hihi. Możesz mi zostawić ten 4 cykl (chociaż nie wiem czy się kwalifikuję do tych "działających aktywnie teraz :-p).

U lekarza zobaczylam pęcherzyk, jak narazie trzeba się uzbroić w cierpliwość. Następna wizyta 3 czerwca, może już usłyszę serduszko:-)

super ello! to czekamy:tak:
demsik bedzie dobrze!
waiting wczoraj byl pierwszy dzien bez pawia ale ciiii zeby nie zapeszyc

szkoda ze nas usunelyscie z listy :-(

Ostatnia edycja:
Ello moje GRATULACJE!!!! oby u wszystkich starających pojawiły się teraz II kreseczki!!!

Miałam nie sprawdzać kiedy @ ma nie przyjść ale wczoraj policzyłam i jakby co Waiting dopisz mnie do testowanka na 24maja (widzę że jedziemy na tym samym wózku :-)) i niech się w końcu uda!!!!

Dzisiaj chodzę podminowana i smutna od rana bo na 8 rano zawiozłam moją Kicię do weterynarza na sterylizację i tak sobie teraz myślę że ona mnie teraz za to znienawidzi - w ogóle to jak ją zostawiałam to miałam łzy w oczach - wiem wiem głupia jestem bo to kot ale to nasza pieszczocha i cała nasza rodzinka już tęskni...

A poza tym to dzisiaj miał w końcu przyjechać facet montować meble kuchenne i szafy (przekłada to już drugi tydzień!!!)
i co? Oczywiście ja do niego dzwonię a on jest "poza zasięgiem"!!!!!
Nie znoszę takich niesłownych ludzi, jak znowu nie może to przynajmniej by zadzwonił i poinformował a nie ja mam kolejny dzień w d...ę bo przełożyłam inne prace remontowe ze względu na meble! Chyba nigdy się nie przeprowadzimy..

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Ancona - 24 maja / 10 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań
Mitaka - chwilowa przerwa ( 4 cykl)
m-s - chwilowa przerwa
Ewa1985 - ............../5 cykl starań