reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

No swoją drogą zawsze mi się bliźniaku marzyły. Dwa za jednym zamachem.i po myśleć,że nie musiałabym drugi raz przez starania ( które w naszym i waszym przypadku do miłych nie należą niestety) przechodzić. chyba, że trzecie dziecko bo mój marzy o trójce. Ale gdzie tam co tam 3 jak my 1 nie możemy zrobić. :-D

reklama
Też gdzieś skrycie rozmyślam o trójce :-) jeżeli uda mi się drugie dziecko urodzić to chyba pomyślę o trzecim. Miałam już cesarkę i raczej 3 cesarki to max.

Ja zawsze się broniłam przed trójką i mówiłam że dwójka to max pewnie dlatego, że u mnie byłyśmy dwie z siostrą, a mój mąż ma dwóch braci więc skoro ich była trójka to pewnie tez dlatego chciałby trójkę. Coraz częściej myśle że te niepowodzenia w staraniach przekonują mnie że jak sie uda i bedzie udawało to jednak nie wykluczam 3.
A dlaczego miałaś cesarkę?? Sama chciałaś czy jakieś problemy przy porodzie były ??

hejo kochane staraczki:-)
ja właśnie zajadam ser żółty i popijam mlekiem :-D czy to normalne:baffled:
mój eM dzis podnosi i koszulkę i mówi do brzucha "witaj moja córeczko, tatuś mówi", zdziwi się jak będzie pisiorek:-D:-D:-D

Pieknaszyszunia dobrze jedz nabiał zdrowy :-):-) No to będzie miał niespodziankę. ale za to jaki dumny będzię. faceci którym rodzi się syn zachowują się przez chwile jak dumne pawie :-D:-D. Ech...... zazdroszczę Wam :zawstydzona/y:
Neta maz wadę wzroku ?? Ja też i noszę okulary ale moja wada juz jest malutka. Jak byłam mała ( 4 lata) to mi oko uciekało, zezowałam i 10 lat nosiłam okulary, potem na studiach migały mi literki na prezentacjach multimedialnych :-) i znów zaczełam nosić, ale w sumie noszę je troche z przyzwyczajenia trochę dla ozdoby, bo wadę mam już teraz malutką.... oj najgorzej jest w ciąży leżeć, moja koleżanka leżała 7 miesięcy i teraz nie chce miec juz drugiego dziecka bo boi się że znów będzie leżała:eek:. Mam nadzieję że drugą ciążę lepiej przejdziesz bez wariacji ;-)

Neta maz wadę wzroku ?? Ja też i noszę okulary ale moja wada juz jest malutka. Jak byłam mała ( 4 lata) to mi oko uciekało, zezowałam i 10 lat nosiłam okulary, potem na studiach migały mi literki na prezentacjach multimedialnych :-) i znów zaczełam nosić, ale w sumie noszę je troche z przyzwyczajenia trochę dla ozdoby, bo wadę mam już teraz malutką.... oj najgorzej jest w ciąży leżeć, moja koleżanka leżała 7 miesięcy i teraz nie chce miec juz drugiego dziecka bo boi się że znów będzie leżała:eek:. Mam nadzieję że drugą ciążę lepiej przejdziesz bez wariacji ;-)

Ja jestem krótkowidzem dość znacznym - mam też kiepską siatkówkę oka, więc wskazanie do cc było. Zresztą nie wyobrażałam sobie rodzić inaczej.
No drugą ciążę to miałam niestety z wariacjami i bez happy endu więc liczę, że trzecia mi to zrekompensuje... oby się udało, oby się udało..... ale najpierw trzeba zajść..

szyszunia
ser pyszna rzecz jedz ile trzeba :tak::happy: fajnie, że u Ciebie ok :-)

Kurcze no chyba nie będziemy mieć wiecznego pecha i nam sie uda. Coś czuje że maj lub czerwiec będą szczęśliwe. Nie zostaniemy tu same jak jakieś ofiary losu :-D:-D
Ok idę jeszcze poczytac notatki. W sobotę mam egzamin niestety. Do jutra. Spokojnych snów :happy:

reklama
Są dwie kreseczki i to tak wyraźne (ostatnio w styczniu były blodziochy i nie utrzymała się fasolka) Dzisiaj po pracy lecimy do ginka, zgodnie z zaleceniami, że jak tylko się uda to mam do niej przyjść. Strasznie się cieszę, ale trochę się boję. Mam popsute ząbki, nie zdążyłam zrobić :(

Do góry