reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Wow ale żescie naskrobały szok :-)
Ello - super wieści :laugh2: fajnie, że tak szybko

Ja się już nie staram. Jestem gotowa na dziecko i to wystarczy. Żadnego pilnowania dni. Jak mi się zechcę to będę molestować jak nie to nie, jak mojemu się zechce to nie odmówie ;-) i tak o. Ale wykresy będę sobię dłubać bo fajnie wiedzieć którego dokładnie dnia @ wypada (2 razy trafione w 100%). A teraz czekam aż się odezwą w spr pracy i mam nadzieję, że chociaż tutaj nie przedłuży się do 4 miesięcy :-p:-p

nóż w kieszeni sie otwiera jak czyta sie takie wiadomości:
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

Szokujący poród: Noworodek miał kilka promili, matka była kompletnie pijana - RMF24 - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

Są dwie kreseczki i to tak wyraźne (ostatnio w styczniu były blodziochy i nie utrzymała się fasolka) Dzisiaj po pracy lecimy do ginka, zgodnie z zaleceniami, że jak tylko się uda to mam do niej przyjść. Strasznie się cieszę, ale trochę się boję. Mam popsute ząbki, nie zdążyłam zrobić :(
gratulacje!! teraz sie posypia kreseczki:tak::-) Ello na pewno bedzie dobrze, trzymam&&&

Mitaka. Ale mam nadzieję, że będziesz od czasu do czasu do nas zaglądać :-)
Koriander lepiej Ci już ??
Pięknaszyszunia słyszałam dzis o tym na TVN24 normalnie laske wsadzic na reszte życia do ciupy razem z mamą Madzi z Sosnowca !!
Neta coś mi się wydaje, że rzeczywiście zostajemy same na placu boju :eek: w najgorszym razie będzie nam raźniej na majówkach. Chociaż jetem pewna,że ja zostanę jedyna tutaj bez fasolki...

Ostatnia edycja:
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ello20 - 14 maja / 4 cykl starań II KRESECZKI

Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań

Mitaka - chwilowa przerwa
Ewa1985 - ............../5 cykl starań
Ancona - ................/ 10 cykl starań

Ostatnia edycja:
Ello GRATULACJE :-)

Mitaka ale mam nadzieję, że to nie oznacza, że nas zostawiasz, będziemy sobie tu gadać o wszystkim i o niczym aż w którymś momencie oznajmisz nam, że się udało :-p:tak:

Waiting
no obyśmy same nie siedziały :baffled::-)

reklama
kochane jestem po męczącym weekendzie- wczoraj miałam urlop więc wiele nadrobiłam ze sprzątaniem.dziś komp podlaczony wiec moge pisac.jak ja się za wami stesknilam to wy sobie nie wyobrazacie.postaram sie byc na biezaco.u mnie oki, niedlugo plodne ja prawie jak neta:-Di nie tylko.ale co ma byc, to będzie.cieszę sie ze ello sie udało- ktos przerwał czarna serie niepowodzen- na szczescie:tak:neta- ja jestem z zawodu pedagogiem oraz tyflopedagogiem i radzę zrob malemu dokładne badanie wzroku, skoro i ty masz dużą wadę, bo być może nie chce czytać z innego powodu?a poradni walną dysleksja i sprawa załatwiona.nawet jak ja bedzie mial to moze okazac sie ze ma zespol oka leniwego lub inne zaburzenie w widzeniu.jak cos chcesz pytac to smialo, bo nie wiem czy cos zrozumialas z tego co nakrobałam.potaram sie pisac czesciej i do was wszystkich bo wszytkie was lubię;-)

Do góry