reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ello20 - 14 maja / 4 cykl starań
Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań
Mitaka - ................/ 4 cykl starań
Ewa1985 - ............../5 cykl starań
Ancona - ................/ 10 cykl starań

Ello20 i jak II kreseczki czy niestety @ ?? Trzymam kciuki za II

Ostatnia edycja:
reklama
Ale Was zaspamuje postami :p:p
Wkurzyłam się sama na siebie bo rozbudziłam w sobie iskierkę nadzieji. W czwartek bolały mnie jajniki i pojawił się rozciągliwy śluz w piatek bolały bardziej jak na owulację śluz dalej był w sobote bóle ucichły. W piatek teoretycznie powinna być owulacja a numerek był w sobotę. A teraz zajrzałam na swój wykres owufriend i co ??? Pokazał mi że owulacja była w sobotę. No i nadzieja rozbudzona i 24. maja bedzie @ i smutek:angry::angry:

Gdyby się teraz udało. To termin porodu ( idiotka ze mnie że takie rzeczy sprawdzam i tak się przeciez nie uda) byłby na 2 lutego a tak się składa, że teść urodził się 2 lutego a mój mąż 4 lutego, ale by były jaja !!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Dziś 12 dc, wczoraj w końcu coś podziałaliśmy, ale do owu jeszcze parę dni, więc najbardziej wskazane podziałać w okolicach weekendu. Jak reszta staraczek, jak Wasze działania?

waiting no to trafiliście w owu, może coś z tego będzie, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Neta oby oby oby sie udało. No to musicie miec owocny weekend.
Majówki tak szaleją od samego początku, że aż głupio sie wybić i zaniżyc statystyki. Musi nam się udać !!

:-)

No zobaczymy jak się uda podziałać. Ech, no tyle miesięcy niepowodzeń, że ja już jakaś bez wiary jednak jestem... Też długo się starasz więc myślę, że mnie rozumiesz..
Ale nie poddajemy się walczymy walczymy :happy:

Bardzo dobrze Cie rozumiem. Ja wiem, że się nie udało, mąż się witaminuje dopiero 50 dzień ( dzis wybił) pasowało by aby jeszcze z 20 dni brał i zobaczymy czy witaminy w ogóle cos pomogły, ale cuda się zdarzają. Bardzo bym już chciała mieć dziecko chociaż z miesiąca na miesiąc przyzwyczajam się do myśli, że pragnę dziecka ale na pragnieniu zostanie. Jakbym zobaczyła II kreski na teście chyba bym zemdlała z wrażenia. A jak sobie pomyśle, że sa osoby które starają się 2, 5 i więcej lat to mnie to przeraża bardzo, że ja tez tyle będę musiała czekać. Przeraża mnie też fakt, że miałabym mieć wspomagany rozród badania, chodzenie po lekarzach i w sumie mało miłości i intymności w robieniu dzidziusia tylko tak sztucznie. Wiadomo, że fajnie, że można teraz z pomoca medycyny mieć dzieci ale co naturalnie to naturalnie.....:zawstydzona/y:
Zobaczymy. Trzymam kciuki za 24 maj i 3 czerwiec !!!!

Ja się spodziewam @ już 31 maja - 2 czerwca, więc wpisałam testowanie na 3, bo jeśli do wtedy nie przylezie wredota to jakieś szanse będą. Zatem proszę trzymaj kciuki już od 28 maja, ja trzymam za Ciebie, żeby była niespodzianka 24 maja :tak::happy:Fajnie, jakbyśmy razem zaszły, tak razem byśmy przeżywały. Szczerze, to boję się, że zostanę tu sama...

A w ogóle fajny dialog prowadzimy hehe :-D Gdzie reszta?????

Zostałyśmy same na placu boju :-)
Przestań ja tez się boję, że tu sama zostane :szok::szok: lepiej niech się mężulowe plemniory wezmą w kupę i ruszą do jaja bo się zdenerwuję bardzo a nie chcą zobaczyć furii w moim wykonaniu :-D

W takim razie od 24 maja do przynajmniej 3 czerwca kciuki zaciśnięte !!!!
Oj Neta oby to był dla nas dobry cykl. Chociaż dla jednej z nas!! I żeby żadna z Nas oczywiście nie została na styczniówkach sama !!!! Akysz czarne myśli akysz !!!!

58279_10151192401101931_582960507_n.jpg
A to na pocieszenie dla nas ..........

Załączniki

• 58279_10151192401101931_582960507_n.jpg
    58279_10151192401101931_582960507_n.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry