reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Wasdea mąż mojej znajomej miał problem ze słabym nasieniem i w ich przypadku inseminacja powiodła się za drugim razem, inna koleżanka "zaskoczyła" przy trzeciej inseminacji, musisz wierzyć, że Tobie też się uda, może nawet za pierwszym podejściem :)

Ja się o pierwszą ciążę starałam prawie pół roku, o drugą blisko rok i gdy już traciłam nadzieję i zaczęłam się zamartwiać, że może jest jakiś problem to się udało. Psychika też odgrywa dużą rolę w całym procesie. A teraz chciałabym, żeby udało się szybciej, tak bardzo chcę znów być w ciąży, mam nadzieję, że tym razem będzie ona miała pozytywne zakończenie.

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Ja tez sie witam niedzielnie. Wlasnie zrobilam z corcia gore gofrow z bita smietana a zaraz zabieram sie za tort snickersowy dla meza:-D
Wasdea, anamef witajcie!

wasdea a czesto masz plamen
ia przed okresem? Mam nadzieje ze uda sie wam inseminacja trzeba w to wierzyc! A moze sie uda bez :tak:

Ja mam caly czas plamienia brzuch boli jak na okres a ma przyjsc dopiero 26... chyba sie wykoncze :baffled:

Witam sie i ja.

Kori mówisz tort snickersowy ,brzmi smakowicie aż slinka leci.
Ja tez mam problem z plamieniami i dziewczyny piszą że to może byc za niski poziom progesteronu,a z tym sie wiąże problem z zagniezdzeniem zarodka...ile dni trwa twoja faza lutealna ?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Zmeczona jestem strasznie, pol nocy nie spalam bo kociak po nas biegal i gryzl wszystkie wystajace konczyny i trzeba bylo zwracac mu uwage... tak samo z drapaniem lozka... ale dalismy rade i cos kolo 3 (kladlismy sie po 11) kociak wkoncu zasnol na moim ramieniu i spal do 6 :-D potem znowu biegal jak szalony ale juz nie drapal wiec mozna bylo przysnac...:-D czuje sie jakbym opisywala noc z dzieckiem heheh

Witam nowe staraczki i trzymam kciukasy :tak:
Czesc nula ;)

Witam sie i ja.

Kori mówisz tort snickersowy ,brzmi smakowicie aż slinka leci.
Ja tez mam problem z plamieniami i dziewczyny piszą że to może byc za niski poziom progesteronu,a z tym sie wiąże problem z zagniezdzeniem zarodka...ile dni trwa twoja faza lutealna ?
nie wiem.. nigdy nie mierzylam jeszcze temp. nawet nie potrafie okreslic czy mialam owulacje- w tym miesiacu np testy jej nie wykazaly.. od nastepnego cyklu bede mierzyc :tak: a jak z tym u ciebie?

mi te plamienia zaczely sie pare miesiecy po porodzie

Kori mi sie one zaczęły po tabletkach anty,mecze sie juz z nimi bardzo dlugo...ja w poprzednim cyklu robilam testy owu,i niby owu mam bo testy ja wykazały i wychodzi na to że moja faza lutealna trwała 10 dni czyli nie najgorzej no ale rewelacji tez nie ma :sorry2: a od tego cyklu mierze tempke,ale zupełnie sie na tym nie znam ,więc nawet wykres duzo mi nie powie :-p

reklama
czasami nie się zdarza plamienie tuż przed okresem a czasami nie, tak samo czasami mam ból piersi a czasami nie. mój mąż ma fatalne wyniki badań. lekarka w klinice niepłodności 2 miesiące temu powiedziała że nie ma szans na inseminacje, tylko in- vitro. ale widziałam że mąż nie odżywiał się zdrowo o trzymał laptopa na kolanach wiec mam nadzieje ze zmiana nawyków i tabletki trochę poprawią sytuację.

Do góry