Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Wasdea witamy i trzymamy kciuki mocno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ja się witam dziś z Wami
Ale tu miło i uprzejmie już mi lepiej i nie jestem tak bardzo wystrachana ze nic nie wiem, hehe
-kasiaczek- pytałaś dlaczego mam takie długie cykle, żeby było śmieszniej lekarze tez nie wiedza, począwszy od stycznia 2012 jest to co 32,36,51,24,23,25,54,52,31,54 i teraz czekam kiedy będzie bo jak wspomniałam wcześniej miałam 25.12.2012 .
Ciężko mi jest sobie samej wyliczyć dni płodne dlatego tez czekam aż dotrą do mnie testy owu i podziałam troszkę tylko mam pytanie czekać do pierwszego dnia @ czy tez nie, od razu robić, poradźcie bom zielona w tym temacie!!??
wasdea suwaczek wpisz w sygnature nie bedziesz musiala za kazdym razem wklejac (ustawienia-edytuj sygnature)
wspolczuje poronienia