reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny

Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans
- 8 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - 8 kwietnia/..
Ewa1985 - 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań

Demsik mnie by pasował ten 5 maj ale będę wtedy w Lublinie i nie wiem czy w hotelu będę robić test. Wracamy 5-tego wieczorem, więc o ile @ nie będzie to 6 zrobię test.

Ostatnia edycja:
reklama
Demsik ja też zostaje przy swoim 10 bo wcześniej i tak mi nie wyjdzie przy moich późnych owulacjach, 10 to min chyba, że znowu coś się przesunie to i dalej.
No zobaczymy jak ten miesiąc ;) Ja zluzowałam płakać nie będę bo zajęłam się na serio sportem. Dzisiaj zrobiłam 5km marszu (bo na bieganie jak dla mnie jeszcze za zimno) i 2 godziny aerobiku. Plan był żeby napompować ten brzuch ale jak się nie chce napompować to się może chociaż wyrzeźbi ;)

Waiting a może spróbujcie się wstrzelić jak najbliżej owu (dzień przed albo 1,5) a wcześniej nie marnować nasionek. A potem codziennie albo dwa razy dziennie. Naczytałam się już tyle tych forów i artykułów od stycznia, że chyba moge porady do tiny czy innej pani domu pisać. Podobno też kawa działa nie tylko na cały organizm ale i na leniwe plemniory. Takie wypowiedzi dawały dziewczyny, którym udało się pomimo słabych parametrów u partnera. Nie wiadomo ile w tym prawdy wszystkim, ale lekarze też się czasami mylą z tego co słychać

Dokładnie, mitaka ma rację- waiting zawsze masz szansę i dobrze,że sie dopisałaś do listy;-)

a u mnie dziś w pracy koleżanka się pyta-"tak przytyłaś czy w ciąży jesteś?"i co miałam powiedzieć, bo i tak się zdenerwowałam głupim pytaniem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, więc powiedziałam:"no pewnie,że jestem w 10tygodniu i wyszłam":-D.czekam kiedy cały zakład będzie huczał, że jestem w ciąży:-p:-p:-pnawet trochę przytyć nie można:-)
ja ostro uprawiam pelargonie, w tym roku I raz sadziłam z nasionek ale dziś byłam na spacerze i patrzę w bloku na klatce schodowej stoją takie ładne kwitnące no i co mi pozostało???podkradłam parę szczepek:-pponoć takie najlepiej rosną;-)

demsik kradziejka :D żart oczywiście, oby pieknie rosły:tak:
Ja dziś dodzwoniłam się do najlepszego gina we wro i mówię mu ze zależy mi na wizycie prywatnej ( bo nie wytrzymam do 23/04), a on kiedy: ja mowie ze najlepiej dziś i ze jestem wolna o każdej porze dnia i nocy, a on to zapraszam o 22:30 do kliniki hahaha jak się później uśmiałam
laugh.gif
em sie zdziwił lekko
ciekawe czy coś będzie słychać i czy wszystko jest ok, ale mnie zżera ciekawość
angry.gif

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny

Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans
- 8 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - 8 kwietnia/..
Ewa1985
- 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 29 kwietnia / 9 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań

szyszunia zarodka pewnie nie będzie widać ale pęcherzyk już powinien gin zobaczyć:-) moja lekarka też tak po nocach przyjmuje :-D napisz po wizycie, bo będę sprawdzać wieczorkiem, trzymam &&&&& :happy:

Demsik niech Ci bujnie rosną te pelargonie :-) ja też je lubie, w ogóle lubie kwiaty ale moja teściowa ma uczulenie na wszelkie zapachowe :/ no i w tamtym sezonie miałam niecierpki nowogwinejskie na balkonie (jako że nie pachną i balkon po północnej stronie) no i w tym roku pewnie znowu ich nasadze tylko, że ja gotowe sadzonki już kupuję w maju (bo to jednoroczniaki ;)). Ach już się nie mogę doczekać! I skrzynek balkonowych i ogródka w ogóle (moje kolejne zboczenie :-p).

Szyszunia czekamy na wieści :)

reklama
moje "kradzionki" już siedzą w doniczkach:-D:-D:-Dszyszunia daj znać bo uschne bez pozytywnych wiadomości;-)mitaka a od kiedy zwracamy uwage na teściowe?to ty jestes wazna i twoje upodobania słońce- tobie ma byc na duszy raźniej:-D
neta- tabelka coraz piekniejsza:happy2:

Do góry