Neta81
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, ale lista to zasługa dziewczynki86 , ja ją tylko podkolorowałam, żeby weselsza była :-) i przesunęłam siebie i demsik na koniec z testowaniem na maj:-)idziemy z cyklem równo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.Szyszunia jeszcze mam 14 testoof więc dam rade, choć myślę żeby teraz tak koło 15 dc zacząć i codziennie. Nie wiem czy dobrze na tym wyjde no ale działać trzeba. A jaki Ty miałaś plan na TEN cykl?
Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc! takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)