reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Dzięki dziewczyny, ale lista to zasługa dziewczynki86 , ja ją tylko podkolorowałam, żeby weselsza była :-) i przesunęłam siebie i demsik na koniec z testowaniem na maj:-)idziemy z cyklem równo :tak:

reklama
Szyszunia jeszcze mam 14 testoof więc dam rade, choć myślę żeby teraz tak koło 15 dc zacząć i codziennie. Nie wiem czy dobrze na tym wyjde no ale działać trzeba. A jaki Ty miałaś plan na TEN cykl?
Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża :-D i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc! :D takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)

Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża :-D i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc! :D takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)

No kochana ale jakie piękne te zmiany w twoim życiu:tak:
Bardzo proszę o dodanie mnie na listę 4 cykl starań,testowanie 21 kwietnia

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny

Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Mitaka - ... / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans
- 8 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - 8 kwietnia/..
Ewa1985 - 21 kwietnia / 4 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań

Ewa
mówisz i masz:cool2::-)

U nas ciągle szaro buro i ponuro... depresji można dostać naprawdę...

Mnie boli dziś okropnie brzuch i oczywiście głowa i jest mi niedobrze :-(.. uroki @

Mitaka co u Ciebie?

@@@@@@@ systemu nie oszuka :-) Oficjalnie zaczynam 3 cykl (jeszcze raz ale tym razem z serduchowaniem w płodne :laugh2:).

Moje ostatnie cykle miały się tak - licząc od tego w tył- 34, 41, 32, 37, 33 :baffled: i kiedy mam niby zacząć działać?:confused:
Faza lutealna wg ovufriend albo 13 albo 14 (nie wiem czy liczyć dzień okresu jak dostałam teraz tzn o 17 powiedzmy).

Plan na ten miesiąc (i może kolejne) - rzeźbimy ciałoooo :happy2: jak nie zaskocze to przynajmniej będę miała doopke, ramionka, brzuszek i nóżki cacy na lato i nie będę płakać przy kolejnej ewentualnej @

Tyle u mnie bo zaczynam pamiętnik chyba tutaj pisać (wybaczcie) co tam u WAS?

mitaka to dodaj na liście datę testowania. Może też 6 maja, skoro takie długie cykle? razem zatestujmy:-D:tak: no o ile do 6 maja nie dostanę @, bo spodziewam się jej 4-5 maja.

To niech będzie 10 maj (jak się nic nie przesunie znowu, ale temperatura prawdę Ci powie). Ojojoj i znowu tyle czekać. Zazdroszcze teraz dziewczynom z krótkimi cyklami

Miałam sobie w tym cyklu odpuścić przytulanki ale wczoraj nie wytrzymałam i musiałam zmolestować mężula :-D także nie mam ja silnej woli oj nie mam :-D a płodne już mi się zaczęły... także zobaczymy.
W razie by co, testowanie będzie ok 25 kwietnia;-)

reklama
neta, mitaka, może umówmy się na 5 maja, co?:-)a niech będą trzy nowe panie fasolkowe;-)ja i tak was podziwiam, testy owu, mierzenie temp itd.ja się w to nie bawię, bo jakoś nie mam mobilizacji, poza tym często w nocy wstaję i wogóle...ale zobaczymy.z mojego ciągu matematycznego Pani@ wychodzi z ponad roku:
29-32-32-29-31-29-32-32-29-32-29-32-35-29-32, więc teraz wypada 29, czyli 3 maja, ale przy Was będę się trzymać,żeby nie zatestować wcześniej:tak:

Do góry