reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Dzięki dziewczyny, ale lista to zasługa dziewczynki86 , ja ją tylko podkolorowałam, żeby weselsza była :-) i przesunęłam siebie i demsik na koniec z testowaniem na maj:-)idziemy z cyklem równo :tak:

reklama
Szyszunia jeszcze mam 14 testoof więc dam rade, choć myślę żeby teraz tak koło 15 dc zacząć i codziennie. Nie wiem czy dobrze na tym wyjde no ale działać trzeba. A jaki Ty miałaś plan na TEN cykl?
Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża :-D i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc! :D takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)

Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryża :-D i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc! :D takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)

No kochana ale jakie piękne te zmiany w twoim życiu:tak:
Bardzo proszę o dodanie mnie na listę 4 cykl starań,testowanie 21 kwietnia

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny

Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Mitaka - ... / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans
- 8 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - 8 kwietnia/..
Ewa1985 - 21 kwietnia / 4 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań

Ewa
mówisz i masz:cool2::-)

U nas ciągle szaro buro i ponuro... depresji można dostać naprawdę...

Mnie boli dziś okropnie brzuch i oczywiście głowa i jest mi niedobrze :-(.. uroki @

Mitaka co u Ciebie?

@@@@@@@ systemu nie oszuka :-) Oficjalnie zaczynam 3 cykl (jeszcze raz ale tym razem z serduchowaniem w płodne :laugh2:).

Moje ostatnie cykle miały się tak - licząc od tego w tył- 34, 41, 32, 37, 33 :baffled: i kiedy mam niby zacząć działać?:confused:
Faza lutealna wg ovufriend albo 13 albo 14 (nie wiem czy liczyć dzień okresu jak dostałam teraz tzn o 17 powiedzmy).

Plan na ten miesiąc (i może kolejne) - rzeźbimy ciałoooo :happy2: jak nie zaskocze to przynajmniej będę miała doopke, ramionka, brzuszek i nóżki cacy na lato i nie będę płakać przy kolejnej ewentualnej @

Tyle u mnie bo zaczynam pamiętnik chyba tutaj pisać (wybaczcie) co tam u WAS?

mitaka to dodaj na liście datę testowania. Może też 6 maja, skoro takie długie cykle? razem zatestujmy:-D:tak: no o ile do 6 maja nie dostanę @, bo spodziewam się jej 4-5 maja.

To niech będzie 10 maj (jak się nic nie przesunie znowu, ale temperatura prawdę Ci powie). Ojojoj i znowu tyle czekać. Zazdroszcze teraz dziewczynom z krótkimi cyklami

Miałam sobie w tym cyklu odpuścić przytulanki ale wczoraj nie wytrzymałam i musiałam zmolestować mężula :-D także nie mam ja silnej woli oj nie mam :-D a płodne już mi się zaczęły... także zobaczymy.
W razie by co, testowanie będzie ok 25 kwietnia;-)

reklama
neta, mitaka, może umówmy się na 5 maja, co?:-)a niech będą trzy nowe panie fasolkowe;-)ja i tak was podziwiam, testy owu, mierzenie temp itd.ja się w to nie bawię, bo jakoś nie mam mobilizacji, poza tym często w nocy wstaję i wogóle...ale zobaczymy.z mojego ciągu matematycznego Pani@ wychodzi z ponad roku:
29-32-32-29-31-29-32-32-29-32-29-32-35-29-32, więc teraz wypada 29, czyli 3 maja, ale przy Was będę się trzymać,żeby nie zatestować wcześniej:tak:

Do góry