reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Aaaaj u mnie tez oki,cycki bola jak cholira!Brzuch jakby ciagle napiety...A tak poza tym to samotna jestem,ale nienarzekam poki co:-) Mezulek z synkiem do polski polecieli a ja leniu****eile wlezie:-)Kolezanka dom kupila to troszke pomagam w przeprowadzce;-)

reklama
Netka fajna sprawa taka pralnia :) mi to się garderoba marzy żeby się porozwieszać na wieszakach i nic nie składać na pólkach :p Dobrze, że mogliście wziąść ten kredyt, jakoś go spłacicie a swój dom to zawsze swój i to caaały dom :) my nie mamy możliwości kredytowej ale mam nadzieję, że powoli uwijemy to nasze gniazko :p A może okresu jednak nie będzie? :)

Szyszunia, Kogasica ajjj wszystkie byśmy chciały żeby nas cyce bolały, a tu trzeba czekać..... Chociaż nie powiem mnie suty bolą jak dotknę, no ale przynajmniej teraz wiem, że to przed okresowy objaw w moim przypadku. Spokojnej ciąży dziewczynki, bez żadnych rewelacji :)

A tak dla tych nie zaciążonych jeszcze w ramach "wiosny" polecam ćwieczenia z mel b :-) Zrobiłam przed chwilą całą serię, padam na ryjek :p

mitaka, a wraz z wiosna mialam zaczac biegac i byc sexowna panna młoda a tu klops, eM mowi do mnie" jak tam kochanie plandeka rosnie? :-D oboje pracujemy w firmie transportowej wiec dlatego tak:eek:hehe

Niestety rano przyszla @ ... no coz, nawet sie przyzwyczajam.. smutno mi tylko :( ale przynajmniej nie ma jakiegos rozczarowania wielkiego bo po negatywnym tescie sie jej spodziewalam

Neta, szkoda, że @ przyszła :-(Oby teraz prędko poszła precz żebyś mogła zacząć na nowo działać :tak: A ja sobie nadziei nie robię, co prawda wczoraj się @ nie pojawiła, ale dziś rano zauważyłam, że zaczął mi się ciemniejszy śluz robić, więc pewnie zaraz się pojawi... :wściekła/y:

Netka <przytula>, to znowu będziemy razem jechać, bo mi dzisiaj tempka leci to albo lada chwila albo jutro też mnie zaleje.
Dziewczynka odganiamy wredną!
Szyszunia, Kogasica Wy się cieszcie "plandekami" i innymi i dbajcie o siebie :) ja się pokatuje ćwiczeniami póki mogę, wymyśliłam, że jak sobie teraz brzuch zrobie to mi będzie kiedyś łatwiej powrócić do formy ;)

hej dziewuszki
ja powoli wracam do swiata zywych po przeziebieniu, mam mnadzieje ze fasolce nie zaszkodzilo:baffled:
dziewczynka jestem pod wielkim wrazeniem, piekne prace, piekna pasja!:tak: A @ niech spada!

mitaka sliczny domek, obyscie szybkko w nim zamieszkali z bobaskiem :-)

waiting jak samopoczucie? nie uciekaj stad! a do czerwca planujecie zaprzestac staranek czy nie bedziecie po prostu o nich myslec tylko serduszkowac dla przyjemnosci?:-)
ancona jak ospa? A maz nie przechodzil? wspolczuje stresu z tesciowa:baffled:
demsik a jak u was?

Neta zobaczysz ze sie uda! Obie mialysmy zabieg w listopadzie wiec teraz ty nastepna w kolejce!:tak:

Szyszunia, kogasica dolaczam do obolalych cycy:confused2: do tego caly czas mnie mdli juz bym wolala rzygnac raz a porzadnie:rofl2:

Ostatnia edycja:
ja przesyłam dla spragnionych :-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Netka niech ta @ spierdziela, a kysz!

reklama
No właśnie plandeczki nie narzekac tylko cieszyc sie brzuszkami i nawet bolacymi cycuchami.
Koriander nie uciekam calkiem.samopoczucie marne.co do staranek to tylko dla przyjemnosci.zabezpieczac sie oczywiscie nie bedziemy.niestety plemniki meza sa same w sobie naturalnym zabezpieczeniem.chcielibysmy nie myslec ale sie nie da.tkwimy na razie w zawieszeniu.niby wiemy ze nie ma szans i nie czekamy na fasolke ale iskrzy w nas nadzieja na cud.
Dno totalne....

Do góry