reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Aaaaj u mnie tez oki,cycki bola jak cholira!Brzuch jakby ciagle napiety...A tak poza tym to samotna jestem,ale nienarzekam poki co:-) Mezulek z synkiem do polski polecieli a ja leniu****eile wlezie:-)Kolezanka dom kupila to troszke pomagam w przeprowadzce;-)

reklama
Netka fajna sprawa taka pralnia :) mi to się garderoba marzy żeby się porozwieszać na wieszakach i nic nie składać na pólkach :p Dobrze, że mogliście wziąść ten kredyt, jakoś go spłacicie a swój dom to zawsze swój i to caaały dom :) my nie mamy możliwości kredytowej ale mam nadzieję, że powoli uwijemy to nasze gniazko :p A może okresu jednak nie będzie? :)

Szyszunia, Kogasica ajjj wszystkie byśmy chciały żeby nas cyce bolały, a tu trzeba czekać..... Chociaż nie powiem mnie suty bolą jak dotknę, no ale przynajmniej teraz wiem, że to przed okresowy objaw w moim przypadku. Spokojnej ciąży dziewczynki, bez żadnych rewelacji :)

A tak dla tych nie zaciążonych jeszcze w ramach "wiosny" polecam ćwieczenia z mel b :-) Zrobiłam przed chwilą całą serię, padam na ryjek :p

mitaka, a wraz z wiosna mialam zaczac biegac i byc sexowna panna młoda a tu klops, eM mowi do mnie" jak tam kochanie plandeka rosnie? :-D oboje pracujemy w firmie transportowej wiec dlatego tak:eek:hehe

Niestety rano przyszla @ ... no coz, nawet sie przyzwyczajam.. smutno mi tylko :( ale przynajmniej nie ma jakiegos rozczarowania wielkiego bo po negatywnym tescie sie jej spodziewalam

Neta, szkoda, że @ przyszła :-(Oby teraz prędko poszła precz żebyś mogła zacząć na nowo działać :tak: A ja sobie nadziei nie robię, co prawda wczoraj się @ nie pojawiła, ale dziś rano zauważyłam, że zaczął mi się ciemniejszy śluz robić, więc pewnie zaraz się pojawi... :wściekła/y:

Netka <przytula>, to znowu będziemy razem jechać, bo mi dzisiaj tempka leci to albo lada chwila albo jutro też mnie zaleje.
Dziewczynka odganiamy wredną!
Szyszunia, Kogasica Wy się cieszcie "plandekami" i innymi i dbajcie o siebie :) ja się pokatuje ćwiczeniami póki mogę, wymyśliłam, że jak sobie teraz brzuch zrobie to mi będzie kiedyś łatwiej powrócić do formy ;)

hej dziewuszki
ja powoli wracam do swiata zywych po przeziebieniu, mam mnadzieje ze fasolce nie zaszkodzilo:baffled:
dziewczynka jestem pod wielkim wrazeniem, piekne prace, piekna pasja!:tak: A @ niech spada!

mitaka sliczny domek, obyscie szybkko w nim zamieszkali z bobaskiem :-)

waiting jak samopoczucie? nie uciekaj stad! a do czerwca planujecie zaprzestac staranek czy nie bedziecie po prostu o nich myslec tylko serduszkowac dla przyjemnosci?:-)
ancona jak ospa? A maz nie przechodzil? wspolczuje stresu z tesciowa:baffled:
demsik a jak u was?

Neta zobaczysz ze sie uda! Obie mialysmy zabieg w listopadzie wiec teraz ty nastepna w kolejce!:tak:

Szyszunia, kogasica dolaczam do obolalych cycy:confused2: do tego caly czas mnie mdli juz bym wolala rzygnac raz a porzadnie:rofl2:

Ostatnia edycja:
ja przesyłam dla spragnionych :-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Netka niech ta @ spierdziela, a kysz!

reklama
No właśnie plandeczki nie narzekac tylko cieszyc sie brzuszkami i nawet bolacymi cycuchami.
Koriander nie uciekam calkiem.samopoczucie marne.co do staranek to tylko dla przyjemnosci.zabezpieczac sie oczywiscie nie bedziemy.niestety plemniki meza sa same w sobie naturalnym zabezpieczeniem.chcielibysmy nie myslec ale sie nie da.tkwimy na razie w zawieszeniu.niby wiemy ze nie ma szans i nie czekamy na fasolke ale iskrzy w nas nadzieja na cud.
Dno totalne....

Do góry