reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta i jak tam?
Ewa - powodzenia :-)

Ancona - dobrze, że się nie drapie bo dopiero byś miała zmartwienie. A czemu odkładać? Jest jakiś wpływ ospy na faceta i w związku z tym na starania bo jakoś się nie orientuje w tym temacie

M-s miłego powrotu do życia zawodowego

U mnie idzie @ czuję ją w podbrzuszu. Znowu mam dylemat z tą pracą czerwcową ehh bo to jeszcze 3 miesiące czy odłożyć starania i poczekać. Bo jak mi się uda zajść to mnie nie zatrudnią, a z drugiej strony przez te 3 miesiące może mi się nie udać no to mnie wezmą i jeszcze jak zrezygnuje ze starań i w końcu mnie nie wezmą? To ostatnie to już w ogóle porażka. I co tu kurde robić? Zawsze pod górę:confused2:

reklama
Sorki za offtopa ale muszę się tym z kimś podzielić, a że z Wami się zżyłam :) Wygląda na to, że w końcu coś się w moim życiu zmieni i zapadnie decyzja http://projekty.lipinscy.pl/Rawenna/ co sądzicie? Klasyczny, wydaje mi się, że w miarę funkcjonalny i jak na planowaną 4-osobową rodzinę powinien wystarczyć. Tylko garaż trzeba jeszcze dolepić z boku ;) Ach niech się ta zima kończy!

Mitaka śliczny jest ten domek!!! Bardzo mi się podoba i jak wcześniej mieliśmy w planach domek to szukałam właśnie czegoś takiego, no ale później wyszło nam mieszkanko w bloku bo sama bym domku i podwórka nie ogarnęła. Mam nadzieję że na weekend majowy uda nam się wprowadzić :-). Fajne to nasze forum, zawsze ktoś coś doradzi, pocieszy - aj normalnie się rozczuliłam :happy:.
A co do męża i ospy to czytałam że ospa jest bardzo groźna na początku ciąży - fakt że ja już ospę mam dawno za sobą ale teraz boję się półpaśca - siostra to miała i to było baaardzo bolesne doświadczenie, więc pomyślałam że jakby mąż zachorował na ospę to mógłby jakoś przenieść tego wirusa na mnie i mogłabym złapać półpasiec a to bez antybiotyku ani rusz i dlatego wolę nie ryzykować.
Ale namotałam :-D.

neta, głowa do góry, ja z tego forum też nie znikam i też na pewno dostanę @, bo kochać się w 20dc to już nici na pewno, poza tym cycki okresowo bolą jak zawsze więc i testu nie robię(zaoszczędzę;)), więc moja @@@ przylezie w piątek wg moich okresowo-matematycznych obliczeń:-p

mitaka- domek śliczniusi:happy:zazdroszcze w pozytywnym tego słowa znaczeniu;-)
ancona- to dobrze,że malutkiego wysypało całego i że nie swędzi:-)

m-s- powodzenia w powrocie do pracy; powroty zawsze są ciężkie...trzymam kciukasy:tak:

DZIEWCZYNY ZAGINĘŁA NAM DZIEWCZYNKA86 A WRAZ Z NIĄ NASZA CZARODZIEJSKA LISTA STARACZEK!!!!KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE - NIECH PISZE, BO MARTWIĘ SIĘ:-D:-D:-D

Mitaka bardzo ładny dom :tak::-) ja mam taki: Projekty domów średnich (150-200 m2) Dom w kokosach

Ciekawe czy link zadziała, jak nie to wpisz Archon Dom w Kokosach. Ja mam lustrzane odbicie tej wersji co na stronie.

demsik
trzymam &&&&, żeby jednak stał się cud i @ nie przylazła.

kurczę, bez tej listy to ja już nic nie wiem, kto kiedy testuje....

Ja nie mam jeszcze @ ale już podbrzusze boli, więc pewnie w nocy albo jutro zawita.

boszeeeee piękne te Wasze domki!
moje marzenie!

przed nami decyzja o wynajęciu kawalerki, ale to chyba już we wrześniu po ślubie, przed porodem.. ehh, brak wlasnego poteguje smutek :( skad na to wziac pieniązki w tych czasach...

Neta, upominam, nie myslimy o @!!!
Mitaka, ja bym tam niczego nie przekładała. Trzymam kciuki za dobra decyzje.

Dzieczyny, spróbowałam uaktualnić naszą listę staraczek- nie jest to proste:sorry:jak jest jakaś gafa- piszcie, a jak dziewczynka86 wróci - oddaję pałeczkę:tak::tak::tak:

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny

Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Mitaka - ... / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań
Demsik - 5 kwietnia / 2 cykl starań
Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans - 8 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - 8 kwietnia/...

szyszunia- z kupnem mieszkania to zawsze dylematy - co lepsze i za ile, tylko czy warto Wam dawać pieniądze za wynajm obcym ludziom czy lepiej spłacać sobie kredyt do banku?nie wiem, jaka macie sytuację, więc ciężko cokolwiek doradzić.Koleżanka niedawno brała kredyt dla młodych małżeństw- rodzina na swoim i kilka lat ma spłacane odsetki, więc może warto popytać, do kiedy jest ten program, bo mieli go kończyć:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze mnie dopisać do listy:-) staranka były i testowanie pierwsze w przyszły poniedziałek:-) planowane nadejście @ 13 kwietnia ale oby nie przylazła wredota!

Do góry