reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
IMG_6019.jpgIMG_6020.jpg drugi sik o 7 rano, i?:baffled: temp 37,06

Załączniki

• IMG_6019.jpg
    IMG_6019.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_6020.jpg
    IMG_6020.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 47
Gratulacje :):) :)
Widac marzec na szczęście okazał się dla Was wszystkich udany :-)bardzo się cieszę :)

A ja dziś oczywiście przy śniadaniu dostałam z mężem życzenia żeby wreszcie się wnuków doczekali, żeby dzidziuś był itp itd i już mam święta spieprzone :-:)-:)-(
Jak tak będziecie walczyły to niedługo sama tu zostanę ;-)

Ostatnia edycja:
szyszunia wielkie GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!:happy2:coraz więcej znowu tych zafasolkowanych i takie było założenie,że na wiosnę ruszy:tak:waiting- spokojnie kochana, ja też już jestem, w tym miesiącu nici z dwóch kresek więc zostaję z tobą, a poza tym dziewczyny nas nie zostawią - na pewno:tak:trzymaj się ciepło;-)
a wogóle kochane, coś dawno dziewczynki u nas nie było...i aktualnej listy brak...

Szyszunia Gratki :) Waiting na bank jeszcze Nas tu zostanie kilka (choć wolałabym nie) i głowa do góry chociaż ja też mam doła jak skur#$%^^n i dobrze, że się na święta z domu wyrwałam bo bym sfiksowała- jeszcze widząc tych uradowanych przyszłych rodziców z góry (nie wiem kiedy mi to przejdzie). W tym cyklu straconym dostrzegam, że te wszystkie bóle podbrzusza, jajników, jakieś dziwne ciągnięcia, swędzenie sutów, powiększone piersi, lekkie mdłości to wszystko zwiastuny @. Więc teraz już nie będę się nakręcać, że a może....jak się pojawią. Plus jest taki, że skoro tempe mam na wysokim poziomie to owulacja jednak u mnie występuje myślę.

reklama
Szyszunia moje Gratulacje!!!
Uff ... tyle szykowania i już po świętach. Jak Wam ten Świąteczny czas minął?? Bo Dyngus to mokry był ale za oknem :-D Współczuję tym co gdzieś dalej musieli wyruszyć, bo przy takich warunkach na drodze to nie było jazdy..
Ja dzisiaj miałam cały dom gości bo Kubusia urodzinki i jak nigdy wszyscy zaproszeni stawili się:biggrin2:. Już posprzątałam, mąż zasnął "upojony" przed tv, Kubi z wrażenia też już śpi a ja mam chwilę dla siebie , bo jutro - tak podejrzewam będzie ciężki dzień przede mną - wczoraj mały miał na wieczór gorączkę 38,2 dzisiaj w dzień było OK a na wieczór 37,4 i jak go przebierałam w piżamkę to zauważyłam kilka drobniutkich czerwonych krostek (dwie na brzuszku i trzy na pleckach) i chorobcia myślę że to ospa bo w przedszkolu z miesiąc temu była epidemia. Napiszę jutro czy moje przypuszczenia się sprawdziły. Jak to ospa to trzeba się będzie ze starankami wstrzymać i oby mężulo się nie zaraził bo on ospy nie miał :/

Do góry