reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
IMG_6019.jpgIMG_6020.jpg drugi sik o 7 rano, i?:baffled: temp 37,06

Załączniki

• IMG_6019.jpg
    IMG_6019.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_6020.jpg
    IMG_6020.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 39
Gratulacje :):) :)
Widac marzec na szczęście okazał się dla Was wszystkich udany :-)bardzo się cieszę :)

A ja dziś oczywiście przy śniadaniu dostałam z mężem życzenia żeby wreszcie się wnuków doczekali, żeby dzidziuś był itp itd i już mam święta spieprzone :-:)-:)-(
Jak tak będziecie walczyły to niedługo sama tu zostanę ;-)

Ostatnia edycja:
szyszunia wielkie GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!:happy2:coraz więcej znowu tych zafasolkowanych i takie było założenie,że na wiosnę ruszy:tak:waiting- spokojnie kochana, ja też już jestem, w tym miesiącu nici z dwóch kresek więc zostaję z tobą, a poza tym dziewczyny nas nie zostawią - na pewno:tak:trzymaj się ciepło;-)
a wogóle kochane, coś dawno dziewczynki u nas nie było...i aktualnej listy brak...

Szyszunia Gratki :) Waiting na bank jeszcze Nas tu zostanie kilka (choć wolałabym nie) i głowa do góry chociaż ja też mam doła jak skur#$%^^n i dobrze, że się na święta z domu wyrwałam bo bym sfiksowała- jeszcze widząc tych uradowanych przyszłych rodziców z góry (nie wiem kiedy mi to przejdzie). W tym cyklu straconym dostrzegam, że te wszystkie bóle podbrzusza, jajników, jakieś dziwne ciągnięcia, swędzenie sutów, powiększone piersi, lekkie mdłości to wszystko zwiastuny @. Więc teraz już nie będę się nakręcać, że a może....jak się pojawią. Plus jest taki, że skoro tempe mam na wysokim poziomie to owulacja jednak u mnie występuje myślę.

reklama
Szyszunia moje Gratulacje!!!
Uff ... tyle szykowania i już po świętach. Jak Wam ten Świąteczny czas minął?? Bo Dyngus to mokry był ale za oknem :-D Współczuję tym co gdzieś dalej musieli wyruszyć, bo przy takich warunkach na drodze to nie było jazdy..
Ja dzisiaj miałam cały dom gości bo Kubusia urodzinki i jak nigdy wszyscy zaproszeni stawili się:biggrin2:. Już posprzątałam, mąż zasnął "upojony" przed tv, Kubi z wrażenia też już śpi a ja mam chwilę dla siebie , bo jutro - tak podejrzewam będzie ciężki dzień przede mną - wczoraj mały miał na wieczór gorączkę 38,2 dzisiaj w dzień było OK a na wieczór 37,4 i jak go przebierałam w piżamkę to zauważyłam kilka drobniutkich czerwonych krostek (dwie na brzuszku i trzy na pleckach) i chorobcia myślę że to ospa bo w przedszkolu z miesiąc temu była epidemia. Napiszę jutro czy moje przypuszczenia się sprawdziły. Jak to ospa to trzeba się będzie ze starankami wstrzymać i oby mężulo się nie zaraził bo on ospy nie miał :/

Do góry