reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

święta święta i powrót do szarej rzeczywistości a najgorsze że do śnieżnej. Teraz trzeba znaleźć dietę cud żeby się pozbyć świątecznego jedzonka zalegającego na boczkach. :baffled: może już się zrobi ciepło to znów zacznę biegać i coś działać bo teraz to brrrr nie chce się wyjść z domu:happy2:
---------------------------------------------------------------------------------
Co do starań o dziecko to ja zawieszam działalność. Oczywiście nie dlatego że chcę, ale cóż nie możemy mieć póki co dzieci więc po co się łudzić??? Serce mi się ściska na samą myśl i łzy same płyną Może w czerwcu już się coś wyjaśni i zobaczymy czy wyniki będą na tyle dobre żeby mogło się udać czy trzeba bedzie odkładać pieniążki na klinikę bezpłodności i inseminacje. Póki co nie ma co gdybać. Wam życzę samych sukcesów w tym temacie i gromady zdrowych, ślicznych fasolek;-). Ale nie mam zamiaru Was całkiem opuszczać, bo zżera mnie ciekawość która następna zafasolkuje więc na pewno będę na bierząco...

reklama
No i mamy ospę - mały się cieszy bo teraz ma dwa tygodnie urlopu od przedszkola, narazie ma niewiele krostek i nic go nie swędzi :-) także nie jest źle.

Witam Was po świętach!!!:-)

ancona- to dobrze,że na razie jest ok, ale słyszałam,że jak jest bardzo mało krostek to może się powtórzyć ospa, ale na ile to prawda?u małego pewnie i tak się jeszcze rozwinie, bo to w sumie początki ospy.Oby bidulka nie swędziało.

szyszunia- dziś w pytaniu na śniadanie było o sukniach ślubnych dla brzuszatek, piękne:tak:może oglądałaś????więc nie ma się co martwić, jak się idzie do ołtarza z brzuszkiem, bo rozwiązań jest mnóstwo:-)a wogóle jak się czujesz???

waiting- trzymaj się słońce, bo martwię się o Ciebie:-(

Mój mały poszedł do babci, a ja chwilke siadłam na kompa, obiadek sie gotuje, pranie się suszy, zakupy zrobione. Ostatni dzień wolnego, bo jutro wracam do pracy po świątecznej przerwie. Znowu szara pracowita rzeczywistość:no::no::no:

u lekarza byłam wiec nie widzialam, moze na www znajde, ale dziekuje Ci , z wielka checia podejrze, bo obecna suknie musze oddac :D
moje wyniki z dzis HCG całkowiteHCG+β583,50 mIU/ml

dziekuje, czuje sie dobrze, jakbym w niej nie byla :-D zobaczymy jak sie rozwinie :tak:

u lekarza byłam wiec nie widzialam, moze na www znajde, ale dziekuje Ci , z wielka checia podejrze, bo obecna suknie musze oddac :D
moje wyniki z dzis HCG całkowiteHCG+β583,50 mIU/ml

dziekuje, czuje sie dobrze, jakbym w niej nie byla :-D zobaczymy jak sie rozwinie :tak:

Piękna beta :tak: Wstaw suwaczek ciążowy :-)

Ja mam dziś podły humor :no: Mam 30 dc więc podjarana zrobiłam rano test, bo "a może się udało" ( oczywiście nie doczekałam do 4 kwietnia) i oczywiście JEDNA KRECHA, bez żadnego cienia, nie pozostawiająca wątpliwości...:-( To 12 - 13 dpo więc powinno być coś widać jakby coś było... Pewnie jutro wredota przylezie... wiecznie na tym forum chyba zostanę.

Waiting
mam nadzieję, że będziesz się odzywać jednak :-)

ancona przynajmniej będziecie mieli ospę z głowy:happy2:

A dziewczynka gdzie przepadła?

Netka mówisz i masz:-)
Nie ma jeszcze @ wiec głowa do góry, nie mysl nawet o niej.Trzymam &&&&&&&&&&&&&
Czuje sie ok, moze czase cos mnie na dole zakreci, jak niby na @ a jednak nie, wiec czekam do jutra i sie rejestruje do gienka ;-)

Pięknaszyszunia ogromne gratulacje Ci przesyłam.Dbaj o siebie...
Jezusie nie skończy się ta zima tej wiosny:-(U mnie dziś 9 dc więc zaczynamy ostatnie starania przed zabiegiem męża.
Neta81 jeszcze nic straconego ale też tak miałam,że zrobiłam dzień przed @ test i 1 krecha-a na drugi dzień był okres i kolejne rozczarowanie.Ale i tak trzymam za Ciebie kciuki

Ospy dzień drugi :-) mam w domu małą biedroneczkę :happy: krostek przybywa i jest ich już sporo, najwięcej na główce we włoskach, na pleckach i przy siusiaczku. Całe szczęście że małego nic nie swędzi i w ogóle się nie drapie :-). Cieszę się że tak to przechodzi, będzie z główki a to chyba zasługa tych leków co bierze oprócz różowego smarowidełka :-D.

Tak sobie myślę że nasze starania to miesiąc bankowo musimy odłożyć bo gdyby mąż był zarażony i akurat by się udało to chyba całą ciąże nie mogłabym spać spokojnie.

reklama
Do góry