reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka słońce, uśmiechnij się choć trochę...wiem,że to dla ciebie cięzki czas, ale pomyśl, że niebawem i ty będziesz się cieszyć. jeśli cię to pocieszy- u mnie przed chwilą była teściowa z rachunkiem za prąd i tak mnie wk....iła,że aż się poryczałam jak wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszędzie wszyscy widzą tylko pieniądze $$$$$$$$$$$$$:angry:

reklama
madaa GRATULACJE !!!!! Zaglądaj do nas czasem :-)

mitaka
doskonale wiem, co czujesz. Ja po poronieniu bardzo długo drażliwie reagowałam na ciężarne - było mi smutno, źle, zazdrościłam im i zadawałam sobie pytanie - dlaczego to nie ja ? Do tej pory odczuwam smutek, w maju rodzi moja dobra koleżanka i moja cioteczna siostra, a ja miałam rodzić w czerwcu. Przykre to ale życie bywa trudne, doświadcza nas boleśnie. Wierzę, że i dla Ciebie i dla mnie i dla pozostałych dziewczyn z wątku zaświeci słońce. Fajnie, że możemy tu pogadać, powspierać się :tak::happy2:

9k=
wesołych świąt kochane;)życzę wszystkim zafasolkowania;)

reklama
Do góry