reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Z rana bo mały ostatnio o 6 robi mi pobudki a dzisiaj z okazji dnia wolnego 5.30! (żeby mieć czas pobawić się przed przedszkolem :-D) także było sikanko z rana i już sama nie wiem... Jak się do rana nic nie zmieni to jutro kupię inny teścik bo ten jakiś taki słaby mi się wydaje - "amil" czy jakoś tak.
daj znac kochana trzymam &&&&:tak:

Ancona również trzymam mocno kciuki-daj znać jak tylko zatestujesz:-)
Ja się trochę podziębiłam a i pracy przed świętami bardzo dużo.Dziecko mi także choruje odkąd poszło do przedszkola.
U mnie jutro sądny rozstrzygający dzień-ale wydaje mi się,że chyba nic dobrego nie wyniknie.Na razie brak jakichkolwiek oznak na @ i na ciążę.
Miłego dnia

Dziewczynki trzymam i ja za was mocno kciuki żebyście dołączyły do Koriander :)
Neta jak tam kiermasz się udał? Mam nadzieje, że nie zmarzłaś, w słońcu dość przyjemnie było.
Dziewczynka ja czekam cały czas na Twoje obiecane dzieła sztuki :)

Ovufriend przesuwa mi owu z 18 na 19 a teraz na 20 no ale jakby nie było to muszę jakoś w tych dniach atakować albo nawet przed następnym razem. Czekam na @ dwa tygodnie a potem jeszcze 1,5-2 i działamy. Beznadziejne są te długie cykle. Zazdraszczam tym co mają po 28 mogą się szybciej i częściej starać.

Właśnie weszłam sobie na listopadowe mamuśki podlookać jak tam co tam i widzę, że remember ma aniołka :/ ehhhhh
Ciekawe jak tam pozostałe nasze staraczki...... mam nadzieje, że dobrze

Czesc.Ancona trzymam&& i czekamy na szczesliwe info
Moj odebral dzis wyniki badan nasienia.jeszcze ich nie widzialam ale lekarz powiedział mojemu ze sa ok tylko leniwe.ruchliwosc nie jest fatalna ale moglaby byc lepsza i trzeba witaminki brac. Wiec po pracy ide na witaminkowe zakupy

Mam dosc juz tej zimy.....

Cześć kobietki :happy2:. Kupiłam dzisiaj dwa teściory ale zrobię rano bo teraz to już późno a zawsze to dzień dłużej i jest większa szansa że w końcu się uda. @ nie ma i objawów jak na @ też brak. Tylko chodzę dzisiaj często do łazienki bo jest mi tam ciągle mokro - sporo przeźroczystego śluzu i mam wrażenie jakbym @ dostała a tam nic. Tylko dzisiaj jestem strasznie zakręcona :-) poszłam do apteki poprosiłam o dwa testy, pani mi je wydała razem z paragonem a ja jej zapłaciłam stówkę i zadowolona bez reszty odwróciłam się na pięcie i zasuwam do wyjścia :-) a tu pani za mną krzyczy że reszty nie wzięłam :-D Wszyscy w aptece się ze mnie śmiali, teraz jak o tym piszę to sama nie mogę przestać się z siebie śmiać :-D

mitaka to straszne co piszesz.moja kuzynka jest teraz w 12tyg ciąży i musi do końca leżec.inne ronią nie wiadomo czemu.a te, ktore piją i specjalnie się nie cieszą rodzą zdrowe dzieci i gdzie tu sprawiedliwość?????:no:

ancona ty gapo:-D:-D:-Dja jak byłam w ciąży to też miałam ciągle uczucie mokrości, był śluz, ale @@@nie było, więc nie zapeszam, tylko czekam na wiadomości:-)

reklama
Do góry