reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka beta już od pierwszego dnia po zagnieżdzeniu rośnie, więc to jedyne 100% miarodajne źródło. A jak masz nieregularne cykle to nie wiadomo kiedy owu była i kiedy ci się jajo zagnieździ. Masz gdzie zrobić betkę u siebie? Nie musi być rano ani na czczo.:tak:
demsik zdrówka! Chyba Neta też miała anginę albo coś pomyliłam, może się za blisko komputera przysuwasz i cię zaraziła :-p
waiting powodzenia na egzamie!

Hehe no pewnie zaraziłam anginą :-) żeby jeszcze tak się ciążą dało zarazić, byśmy tu jedna po drugiej dwie kreski widziały :-D

mitaka rób betę bo nie wytrzymamy tu :-p:rofl2: I trzymam &&&&&&&&

reklama
Ja niestety nie zaszłam-@przyszła dziś rano punktualnie jak zawsze:wściekła/y:
W tym cyklu muszę się dokładnie obserwować i zastosuję testy owulacyjne,które przy planowaniu pierwszej ciąży sprawdziły się.
Wydaje mi się,że w poprzednim cyklu owulacja była wcześniej niż przypuszczałam.

Ja dzis przy podcieraniu zobaczylam plamke krwi ( dzis 26 dc) wiec jutro lub pojutrze planowo @ sie rozkreci... szkoda, choc nie robilam sobie wielkich nadziei bo wiedzialam, ze nie trafilismy w owu.

Ewa skoro za pierwszym razem testy owu Ci pomogły to teraz też na pewno się sprawdzą :tak:
Neta a okres się zaczyna od plamki krwi? U mnie jakoś nigdy no ale nie wiem może tak i jest, a co do plamki to zytałam, że implantacja tak się może objawić.... Wyzdrowiałaś?

Mitaka, twardzielka! Podziwiam ze tak długo czekasz, ale tez fajnie, dajesz dobry przykład testującym i niecierpliwym :-D
Neta dobrze ze zdrówko już dopisuje, wiec czas zacząć przytulaki.
Ewa spokojnie, wszystko w swoim czasie!
My właśnie wróciliśmy z nauk przedmałżeńskich, czas na szybka kolacje i trochę odpoczac, niech @ sie kończy bo chce mi sie seksu :-D:-D:-D

Jednak nie pojadę dzisiaj bo nie mam samochodu :/ poza tym brzydko na dworze, że nie wiem, pada coś chamsko i nie chce mi się wychodzić nawet. Poczekam do tego poniedziałku co ma być to będzie. Obsikałam dzisiaj z porannego 2 test i też nic, nawet cienia cienia cienia

reklama
No ja też nie wiem o co cho. Albo okres zabłądził albo bejbik nie chce się ujawnić albo owula była później i dopiero może coś się kroi oby nic poza tym. Poryczałam sobie dzisiaj zdrowo przez ten cały zły świat i właściwie to zastanawiam się o co mi chodziło i dalej nie bardzo wiem, ale ulżyło ;) teraz za to mnie głowa boli i jest mi zimno hehe. A w poniedziałek to już na bank na bete i żadnych testów

Do góry