reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka beta już od pierwszego dnia po zagnieżdzeniu rośnie, więc to jedyne 100% miarodajne źródło. A jak masz nieregularne cykle to nie wiadomo kiedy owu była i kiedy ci się jajo zagnieździ. Masz gdzie zrobić betkę u siebie? Nie musi być rano ani na czczo.:tak:
demsik zdrówka! Chyba Neta też miała anginę albo coś pomyliłam, może się za blisko komputera przysuwasz i cię zaraziła :-p
waiting powodzenia na egzamie!

reklama
Na bete muszę podskoczyć do miasta i najlepiej z rana żeby tego samego dnia odebrać jeszcze dlatego jak będzie trzeba pojade w przyszłym tygodniu. Cykle mam 32-35 dzisiaj jest 39 dam jeszcze wredocie czas do poniedziałku, wtorku to będzie 43-44 więc już nie halo bo owu raczej była skoro mam taką temperaturę

koriander masz rację, będę sie oduwać, ile to możliwe:tak:
mitaka- ja cię podziwiam, ja już bym pobiegła na betę:tak:leć czym prędzej, a tak denerwujesz sie, bo testy nie wychodzą.juz niejedna dziewczyna pisała,że dopiero beta wychodziła a testy sikane wcale.

Może i pójdę na tą betę jutro, ale boję się rozczarowania i nie dość, że na testy wywaliłam 20 zł to kolejne 24 na betę (jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję). No i jeszcze to pobolewające podbrzusze jakby skurcze i wrażenie, że leci a susza (śluz tylko głęboko) :-( I muszę przyznać, że bardziej panikowałam przed terminem @ teraz jakaś przygnębiona jestem-bezsensu przecież powinnam się cieszyć, że nie przylazła (hormony szaleją?)

mitaka już lepiej idź na tą betę jutro, zaoszczędzisz sobie stresu, który w razie ciąży jest bardzo niewskazany. No i weekend spokojniejszy, a ma być ładna pogoda :-)

mitaka koriander ma rację - my tu zakładamy solidarny klub jajników i gonisz jutro na betę:tak::tak::tak:

u mnie beta kosztuje 30-35zł - wszędzie inaczej, a jak nie mieszkaliśmy razem, to w mojej miejscowości robiło się betę w pon a wynik był czwartek-piatek:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry