reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Demsik, życzę Ci dużo zdrówka, a na niegrzecznego chłopa to pamiętaj najlepiej duża patelnia przez łeb ;-)
Szyszunia, trzymam kciuki, żebyś z Paryża przywiozła pamiątkę godną podróży przedślubnej, czyli Fasoleczkę! :-D
Neta, trzymam kciuki za testowanie!
Ello, jak masz ochotę to ja bym męża zmolestowała, a co ;-)
Waiting, ja uważam, że niemyślenie jest doskonałe. Też cały czas jestem wyluzowana i nawet jeżeli nie uda mi się w tym miesiącu zaciążyć to chociaż nie żyję cały czas w stresie, co na pewno wychodzi mi na dobre. Uświadomiłam sobie dopiero teraz w jakim stresie w ostatnim czasie byłam :baffled: Powodzenia na egzaminach! :-)

Mitaka, w takim razie trzymam kciuki za to, żeby się w weekend @ nie pojawiła, za to w poniedziałek była śliczna betka!

Swoją drogą podziwiam twoją cierpliwość i zdaję sobie sprawę, że muszę wziąć z ciebie przykład - w tym cyklu naprawdę nie wiem co i jak :-)
Dziewczyny, popatrzcie na tabelkę czy na pewno się wszystko zgadza, bo tyle się dzieje, że już nie jestem pewna :blink:

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 2 cykl starań
Ewa1985 -... / 2 cykl starań

Mitaka - 25 luty / 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań

Ancona - 24 marca / 8 cykl starań

reklama
Dziewczynka86 dawno cie u nas nie bylo.ja tez przez to ze teraz wyluzowalam zobaczylam jak wczesniej funkcjonowalam ale dalej jak widze zwlaszcza male ciazowe brzuszki to mnie sciska z zalu w gardle i żołądku:crazy:

waiting ja jak pragnęłam pierwszego dziecka też tak miałam, moje koleżanki nie zauważały kobiet ciężarnych a ja widziałam każdą, niestety, bo potem chodziłam smutna i przygnębiona...kiedy odpuściłam, zaszłam w ciążę :tak:wierzę,że tobie też się uda, musisz być cierpliwa, choć wiem,że to nie łatwe...ściskam cię mocno;-)

na forum cisza się zrobiła, ja właśnie z anginą wrzucałam węgiel do kotłowni, rozebrałam się to byłam mokra jak szczur- choróbsko wyłazi, a precz paskudo:wściekła/y:

demsik zdrowiej:happy: niedługo testujesz:)

a zaraz potem widzę, że dziewczynka i waiting

Nie wiem czy ja zdążę zatestować, bo myślę że jutro jednak @ przyjdzie, już mnie pobolewa więc pewnie jutro wredota wpadnie.

Dziś byłam z podopiecznymi w filharmonii, fajnie było ale się zmęczyłam trochę, bo pogoda paskudna, deszcz ze śniegiem padał, wiatr huczał... WIOSNĘ CHCĘ :tak::happy2::crazy:

wiosna1.jpg

Netka- przesyłam wiosnę:-D:-D:-Dmówisz i masz, tak testuję niebawem i już o tym myslę, ale życie wie, co przyniesie, a ja?jeszcze muszę czekać:-)

Neta81 jak tam @@@@, przyszła, czy ni widu, ni słychu???&&&&&&

Melduję, że @ wciąż nie ma, ale ponieważ dziś 28 dc a z tego co obserwowałam owu była dopiero koło 16-18 dc to możliwe, że przylezie w poniedziałek, wtorek. Ale póki co nie ma jej więc jest ok. Jeśli się nie zjawi do poniedziałku to możliwe, że zatestuję, teraz to za wcześnie trochę, bo sikane testy tak po ok 14 dniach po owu warto robić, więc nie będę szaleć. Podbrzusze trochę pobolewa i to jedyny objaw, nawet PMS nie ma żadnych oznak, może to dzięki temu, że biorę Castagnusa, ona ma taki wpływ, że niweluje objawy napięcia przedmiesiączkowego. Ale podobno lubi też wydłużać cykle, więc może to właśnie ma miejsce.
A Ty demsik w którym dniu cyklu jesteś? Bo testujesz 7 marca, czyli w sumie też niedługo.

reklama
Do góry