reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
hej dziewczynki, ja wczoraj cale popołudnie już leżałam z gorączką, tak mnie trzęsło z zimna - a ubrałam się jak OGR-tez miałam warstwy i to nie mało:szok:w nocy temp gardło boli, masakra.Rano 38,8temp a ja pojechałam do pracy - przemęczyłam się do końca dnia, ale jutro 8.15 idę do lekarza - chyba będzie angina, bo gardło strasznie boli, aż bordowe i biały nalot się robi, jak na ropną:angry:leki jakieś biorę, antybiotyk na gardło też, ale lekarz będzie wiedział lepiej, co mi pomoże, no i pewnie chorobowe. tylko wiecie co jest najgorsze,że może okazać się,że będę w ciąży i co wtedy, skoro muszę brać antybiotyk:wściekła/y:,bo bez tego to już się nie obędzie...

wam zycze milego przytulania wieczornego z mężami- mój dziś się wyniósł z sypialni do małego, żeby się nie zarazić - boidusza;-)buziaki dla Was
...dziś mój mały znowu spadł z łózka, ale już się wyasekurował:tak:

demsik dużo zdrówka-jutro na wizycie uprzedź lekarza iż starasz się o dziecko-przepisze jakiś łagodniejszy antybiotyk
Ja w poniedziałek byłam na zabiegu laserowej depilacji łydek i okolic bikini i też się kuruję-smaruję miejsca maścią bo są podrażnione
Jeszcze przed zabiegiem zrobiłam teściora ale wyszedł negatywny(tak na wszelki wypadek bo niby ciąża jest przeciwwskazaniem do zabiegu.
termin @ jutro tj 28.02-ale myślę,że z kolejnym testowaniem poczekam do soboty o ile jutro nie dostanę.

Tak sie dzisiaj zastanawiam, czy by męża nie zmolestować, bo jakoś tak jutro wypada mi owulacja. Mam dylemat czy czekać na kolejną owulacje, czy może się coś złego stać gdyby ewentualnie się udało.

Kupie chyba dzisiaj 2 testy (nie mam silnej woli) jeżeli będę miała okazję i teraz pytanie obsikać dzisiaj czy jutro rano? Już niby po terminie prawie tydzień jak się nic nie poprzestawiało

Kupie chyba dzisiaj 2 testy (nie mam silnej woli) jeżeli będę miała okazję i teraz pytanie obsikać dzisiaj czy jutro rano? Już niby po terminie prawie tydzień jak się nic nie poprzestawiało

mitaka jak dostaniesz test o czułości 10 to dzisiaj możesz śmiało w południe siknąć. A jutro z rana to już na jakikolwiek.:tak: trzymam &&&&&& idź juz do tej apteki nie trzymaj nas tak :-)

mitaka podziwiam twoja cierpliwość !! Jak mnie się 4 dni okres spóźniał to już świrowałam i codzienni testy robiłam!!
Kogasica28 nawet gdybyś byłą w ciąży to mało prawdopodobne żeby tydzień wcześniej wykazał test II kreski. Musisz się uzbroić w cierpliwość( chociaż wiem że to bardzo trudne). Bierz przykład z mitaki :-)
ello20 według mnie jak masz ochotę i instynkt mówi ci że może zmolestować to ja bym to zrobiła:rofl2: . Będzie co ma być. I co zmolestolwałaś męża? :-)

A ja mam dziś strasznego lenia i muszę z nim walczyć bo bardzo dużo nauki mam. Jutro mam egzamin poprawkowy a ja mam czarną pustkę w głowie a w sobote dwa następne egzaminy masakra. Przynajmniej o fasolce nie myślę, więc są plusy. Póki co w tym temacie jestem bardzo wyluzowana ale to pewnie dlatego że nie było intensywnych starań. Może to jest właśnie jakaś sensowna metoda ?? :baffled:

cześć dziewczynki, ja od dzisiaj na L-4, mam anginę ropną i bez abtybiotyku ani rusz:wściekła/y:na razie do 5 marca, więc pewnie będę tu częściej zaglądać:tak:
mitaka- ty jeszcze nie sikałaś na teściora????ale już do apteki;-)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siknełam na zwykły test bo 10 to on na pewno nie miał i co i dupa:wściekła/y: co prawda drugi mocz no ale po takim czasie to i wieczorem już testy ludziom wychodzą. Ja nie wiem moja @ chyba sobie nieźle ze mną pogrywa bo oczywiście nadal jej nie ma. A mam bóle w podbrzuszu już pare dni gdzie zawsze występowały w 1 dniu okresu jedynie. Temp na dole rano 36,9 a teraz 37,55 no ale to jak zawsze piszę nie miarodajne. Ehhh yhhh zwariować można. Czekam do przyszłego tygodnia tzn do poniedziałku i sikne znowu (jeżeli wredna się nie pojawi) bo to już się zacznie niby 6 tydzień wg obliczeń od daty ostatniej @ a jak w rzeczywistości jest to nie wiem no ale powinno coś już raczej wykazać. No jeszcze beta mi pozostanie ewentualnie....

Do góry