reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Ja czuje sie jak narazie dobrze... czasem kłucia jajników, ale dalej biore Luteine.wczoraj wieczorem miałam upławy jasny brąz w środe ide do lekarza... wiem że zdarza się mieć takie upławy bo organizm sie wypłukuje tą krew co "miala isc na miesiączke"dziś od miesiączki wybił 8 tydzień czyli 5,6 od zapłodenia.

Neta skoro @ nie ma to może ta kropla krwi to jednak.... :-)

U mnie bez zmian, strasznie słaba się zrobiłam i mam zawroty głowy momentami, no i dalej wrażenie że leci i bóle podbrzusza jakby @ aleee nigdy nie miałam bóli przez tydzień. Czekam....

Hej kochane
Rano posprzątałam,udałam się do pracy,a teraz siedzę i mam chwilę spokoju bo maluszek śpi w pokoju obok.
Mój mąż był wczoraj u urologa na konsultacji i okazuje się,że tuż po świętach ma mieć zabieg usunięcia stulejki(chłop 30 lat na karku i okazuje się,że ma częściową stulejkę)no i po zabiegu miesiąc do dwóch nie powinien współżyć,dlatego też jak w nadchodzącym cyklu się nie uda to...
Zamawiam sobie testy owul. na allegro,więc może polecicie jakieś sprawdzone.

Ahoj. Melduje swoja obecnosc, nie odzywalam sie no bo egzaminy trwaja, dwa juz zdane:cool2: jeszcze trzeci jutro a pozniej w nastepnych tygodniach nastepne:wściekła/y: alez mi sie nie chce, ale przynajmniej o fasolce nie mysle bardzo bym chciala zeby sie udalo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ktos pytal o testy owulki, ja tez robilam domowe laboratorium, 25zl w rossmanie :-)
Lece dalej powtarzac, milego weekendu :-):-):-)
Neta81, Mitaka trzymam &

No i ja już jestem, w końcu mały pozwolił mi na chwilkę dla siebie przed kompikiem :-).
Moja @ w tym miesiącu chyba zwariowała zawsze na czwarty dzień była już tylko wkładeczka i koniec a dzisiaj jest już 7 :szok: dzień i jeszcze coś tam jest!!! Pogieło ją chyba bo ja już bym chciała przytulanki zacząć ;-)

reklama
nie trać netka nadzieii jeszcze, bo @ nie ma i niech tak zostanie, trzymam &&&&&&&&&&&&&&:tak:z tymi cyklami to oszaleć można - ja zawsze miałam tak od stycznia 2012: 29-32-32-29-31-29-32-32-29-32-29-32 i ostatnio nieszczęsne 35:baffled:a już się cieszyłam. teraz powinno wypaść 29, ale z matmy to ja kiepska jestem:-ptakie od rana wyliczanki matematyczne:-Dwięc i korci,żeby zatestować we wtorek...

mitaka- a co u Ciebie?jak samopoczucie?
koriander- zazdroszczę siedzenia w ogrodzie, ja przez anginę siedzę w domku, ale na krótki spacerek z małym wyszłam,bo dziecko zdrowe to i kisić się w taką pogodę nie może;-)

Do góry