reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

@ przyszła nieproszona przed chwilą :rolleyes2:

No szkoda, ale następny cykl to Wasz:) dobrze dziewczyny piszą, że sobie "przywieziecie" dzieciątko z Paryża :tak:;-)

koriander mam nadzieję, że również w tym cyklu będziesz mieć dobre wieści :happy2:

mitaka no to &&&&&

remember ale fajny test, w aptece nie widziałam takich.

demsik mój spada czasem nawet i do tej pory z łóżka :-D

reklama
Ddzieki dziewczyny :) test pokazuje ile tygodni od zaplodnienia przypuszczalnie jestem . robilam testy od soboty ale wychodzily bladziochy :) @ miala przyjsc dzisiaj i zrobilam cyfrowy :) tak mnie ciagnie pepek ze masakra ale ciesze sie niesamowicie :) przesylam fluidki i trzymam kciuki za reszte :)

szyszunia to jak @ przed wylotem to macie duże szanse :-)

Ja mam dziś 24 (chyba... bo staram się nie liczyć ciągle) dc więc @ spodziewana 2 marca, jak nie będzie to może zrobię test tak jak podałam 4 marca, o ile @ nie będzie i się odważę. Objawów żadnych nie ma, ani na @ ani na dwie kreski.

Demsik herbatka z miodem na gardzioło :) a chłopa w łeb niech nie fika o!
Remember na pewno się uda jesteśmy z Tobą i czekamy na rozwój wydarzeń
Szyszunia no seksić się seksić bo to takie rhhomantyczne miejsce, tylko może nie po francusku tylko naturalnie ;)
Neta to i za Ciebie zaczynamy już trzymać kciukasy:tak:

Koriander, Mitaka więc tak cały dzień (to już trzeci) leciało jakby chciało a nie mogło i jeszcze miałam nadzieję że to tylko taki żart i jednak się udało ale teraz na noc czuję jak już mnie powoli zalewa i jest lipa...

Także o ile dobrze pójdzie i kolejna @ nie przyjdzie to następne testowanie 24 marca - to już 8cykl i mam nadzieję że w końcu się uda i nasz bączek będzie mieć rodzeństwo!!!:-)

Witam się :) A gdzie się wszystkie podziały, że aż na drugiej stronie muszę szukać, wiosnę poczuły hę?

U mnie okresu nadal brak, dzisiaj 38 dc, rano ból podbrzusza typowo @ i wrażenie, że leci aż do tej pory :/ zmierzyłam sobie temp dzisiaj po 7 tak z ciekawości i 36,85 ale to nic i tak nie powie bo skoro nie mierze to nie będę mogła zanotować spadku. Za to ten śluz mnie zastanawia bo w środku jest biały, mleczny,rzadki a bardziej przy wejściu rozciągliwy i dość przezroczysty znów był. Nie mam twardych cycków tylko cięższe i powiększone (a też się naczytałam, że mają być twarde po bokach:p ) i mam wrażenie, że sutki są bordowo-sine ale to być może tylko happy wkręt ;) Czekam dalej.....

Ja tez się witam :tak:

Mitaka w ciązy temperatura utrzymuje się zazwyczaj powyżej 36.7 :-) ale rzeczywiście skoro nie mierzyłaś to nic ci nie powie. Sikaj na testa skoro już po terminie @ to coś powinno wyjść. I niekoniecznie na blado :tak::-)

demsik gratuluje przeniesienia synka na łóżeczko, mam nadzieję ze nam się to też wkrotce uda :-)

ancona to będziemy testować jedna po drugiej :tak: koniecznie na pozytywnie!:happy2:

reklama
Hey.oj czuc dzis wiosne.musze biec do sklepu po żonkile i tulipany poczułam klimat.Zakonczylam niewielkie wyjątkowo starania na ten miesiąc może jeszcze dzis male co nie co.zobaczymy za dwa tyg efekty.mam nadzieje ze pozytywne choć w tym miesiącu to mało prawdopodobne.

Do góry