reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Szyszunia, oby @ sobie szybko poszła precz, żebyś mogła na nowo wystartować ze starankami ;-)
Waiting, z tymi facetami to nigdy nic nie wiadomo, w jednej chwili się stresują, jakieś niestworzone teorie na temat trudności snują, a w drugiej luzik i w ogóle co to za problem, czemu się go ciągle molestuje... I tak, o nas to się mówi, że jesteśmy zmienne, a oni to przepraszam bardzo, co? :confused:
Remember, gratulacje! :-)

Oj szyszunia tylko, że zaobserwowałam przed chwilą u siebie biało-przezroczysty rozciągliwy śluz i od razu zaczęłam googlować o co chodzi no i niestety wszystko wskazuje na spadek progesteronu czyli lipka-pewnie dzisiaj albo jutro popłynę :-(

hej hej :-)

waiting hehe faceci :-)
szyszuniu no to następny cykl jak nic jest nasz! ja coś czuje ze wy dzidziusia w Paryżewie poczniecie! bo chyba tak ci mniej więcej będzie owulacja wypadać :tak::tak:
mitaka ja też trzymam &&&&&
remember piękny teścik :-) Gratuluje!
ancona a jak u ciebie? rozkręciła się @?
Neta ja też bym nie chciała rodzić w święta...ani w Sylwestra :cool2: ale i tak nie wiadomo co i kiedy nam pisane ;-)

Pieknaszyszunia pozabijać te @ :wściekła/y:mnie też się wydaje że le france natchnie fasolkę do przyjścia :-)

Mitaka nie kracz &&&&&&

Remember fajny teścik:happy2: gratuluje !!!!

Jeśli chodzi o rodzenie w święta i sylwestra to w sumie jakieś 7 miesięcy temu też bym nie chciała. A teraz urodze w każdych warunkach i obojętnie kiedy byle by tylko mieć taką okazję :tak:

rememberme- wielkie gratulacje, czyli kciuki mogę już puścić???:-D
szyszunia- ciekawe co poczniecie w Paryżu- paryżankę czy paryżanina, jakkolwiek to się pisze:-)
mitaka-nie kracz o @@@:no:
dziewczynka- chyba musisz aktualizować listę zafasolkowanych:-)

Ja się dziś rano ze swoim pokłóciłam - o pieniądze, a co!!!wkurzył mnie na maksa, dobrze,że ma drugą zmianę i wróci jak my już będziemy spać z mikim:happy2:na dodatek boli mnie gardło, śliny nie mogę przelknąć, zimno mi...wrrrrr-wredna paskudna zima!!!

Chyba Wam nie pisałam,że mojego synka przeniosłam już do jego pokoju i śpi na swoim łóżu, nie w łóżeczku.pierwszej nocy słyszę - BUM - i płacz "mamo, podnieś mnie, cały spadłem":-Dbąbel jest dzielny:tak:

reklama
Mitaka martwie sie bo mam taka nature ze jak juz wiem ze raz mi sie cos przytrafilo zlego to mam zle przeczucia az do szczesliwego finalu :) modle sie zeby tym razem wszystko bylo ok....

Do góry