reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Koriander tak zatestowalam i to samo blada kreska. jutro zrobie cyfrowy test. to juz 27 cykl staran od porodu.... trace nadzieje

reklama
mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.

Waiting
do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?
Stwierdzil ze czuje sie jak maszynka rozplodowa i bal sie ze znowu nie bedzie dzidzi ze "zawiedzie"...

Waiting no właśnie widzę, że to częsty problem, że faceci się buntują jak wiedzą, że "tego a tego dnia " trzeba się starać, źle działają pod presją. Dlatego w tym cyklu nie mówiłam mu nic, trudno, myślę, że w owu nie trafiliśmy ale jakoś w weekend działaliśmy to nawiązał do starań i mu odpowiedziałam, że teraz to i tak już za późno, to się zdziwił i przejął jakoś. Może w przyszłym cyklu bardziej się przejmie tymi dniami.
Wcale nie łatwo tego dzidziola zrobić, w sumie to 3-4 dni w miesiącu ma się szansę... nie wiem czy w następnym cyklu się starać bo nie chciałabym rodzić w okolicy świąt, wtedy różnie z opieką jest w szpitalach, zresztą moja gin też może mieć wtedy wolne a ma mi robić cc.... No ale nie ma co rozważać w sumie, pewnie za rok zajdę albo i nie.....

Mitaka no to u mnie drugi dzień @ :wściekła/y: ale zawsze na drugi dzień bolał mnie brzuch i następnie była powódź a tu cieniutko, coś tam leci ale mało w sumie to by wkładka wystarczyła... pewnie się wstręciucha jutro rozkręci :-(
i jakoś tak w sutkach dziwnie mnie "kręci" :confused:

Ancona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne.
Neta też myślę, że jak teraz nic nie wyjdzie to przerwa żeby już w nowym roku urodzić
Szyszunia będą Cie uczyć wykresików npr a to Ty ich możesz uczyć :p

Clearblue cyfrowy wykazal ciaze ! Nie moge w to uwierzyc! Ciesze sie i martwie....

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 63
remember i dlaczego się martwisz? kurde też bym tak chciała albo w te albo we wte a nie test negatywny znowu - @ dalej nie ma. Teraz to już uroczyście oświadczam, że nie będę wspierać biznesu testów ciążowych i jak zrobię to dopiero za tydzień czyli Neta testujemy razem jak coś ;) miłego dzionka Paniom życzę :tak:

A przypomniało mi się :p mąż się obudził przestraszony w nocy (i mnie przy okazji) bo śniło mu się, że skorpiony go oblazły- na co ja bez namysłu " a wiesz to nic, bo jak się udało to w listopadzie to akurat skorpionek będzie to mogą cie obłazic" na co on "a" .No i po horrorze :p To tak z cyklu rozmowy nocą ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ancona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne
Moja "maszynka rozplodowa" wczoraj sie zlamala.a mowia ze kobieta zmienna jest.jak tu za facetem nadarzyc.przedwczoraj zalewa smutki % a wczoraj ja ide grzecznie spac zeby nie czuł sie wykorzystywany i co.... I zostalam zmolestowana:szok:

Do góry