remember.me
Fanka BB :)
Koriander tak zatestowalam i to samo blada kreska. jutro zrobie cyfrowy test. to juz 27 cykl staran od porodu.... trace nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stwierdzil ze czuje sie jak maszynka rozplodowa i bal sie ze znowu nie bedzie dzidzi ze "zawiedzie"...mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.
Waiting do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?
HAHAHA mam to samo;-)No i czekam dalej co to będzie (uczucie, że coś gdzieś jakby leci od czasu do czasu, ale w gatkach sucho).
Moja "maszynka rozplodowa" wczoraj sie zlamala.a mowia ze kobieta zmienna jest.jak tu za facetem nadarzyc.przedwczoraj zalewa smutki % a wczoraj ja ide grzecznie spac zeby nie czuł sie wykorzystywany i co.... I zostalam zmolestowanaAncona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne