reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Szyszunia a może to zagnieżdżenie bo ono może mieć miejsce chyba nawet do 15 dni od owu i wtedy ponoć temp spada. Jeszcze @ nie ma? Który masz dc?

U mnie @ nie ma jeszcze, ale skoro wczoraj test nie wyszedł to dzisiaj też pewnie nie wyjdzie i nawet nie mam żadnego. Czekam na @ jak nie przyjdzie to sikne na weekendzie znowu

Ja dziś pojechałam do Laboratorium bo miałam skierowanie na grupe krwi, morfologie i poziom cukru we krwi:)Jak na razie dobrze się czuję ale spanko mnie bierze:)

Muszę powiedzieć, że moja nadpobudliwość była chwilowa dzisiaj znowu mnie dopadło zmęczenie (oj szkoda tak fajnie było). Odebrałam cytologie jest ok więc ok :) No i czekam dalej co to będzie (uczucie, że coś gdzieś jakby leci od czasu do czasu, ale w gatkach sucho). Idę robić spaghhhettttttti :p
Ancona jak tam?
Szyszunia nie małpuj nam tu!

Cześć dziewczyny :happy2:
Sylla,
gratulacje! :-D
Szyszunia, Mitaka,
trzymam kciuki :-)
Waiting,
proszę się mi nie smucić, bo kto wie, może któryś z tych 2 razów okazał się skuteczny. Poza tym pamiętaj, że od owulacji masz jeszcze jakieś 24h więc wiesz, szybciutkie chwilowe zawieszenie wnerwa i zmolestuj męża;-) O ile pamiętam dziewczyny na wątku planowania płci stosują na chłopaka zasadę owulacja+12 h

Poprawiłam sobie datę w tabelce, bo albo miałam owulację wczoraj albo dziś, albo sama nie wiem kiedy, jak już pisałam choróbsko rozstroiło mnie na dobre , ale może dzięki temu będę miała mniejszy stres przed @ lub testowaniem ;-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Mitaka - 25 luty / 2 cykl starań
Ancona - 26 luty / 7 cykl starań
Ewa1985 - 28 luty / 1 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań

mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.

Waiting
do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?

Cześć dziewczynki;) rzadko wpadam,ale od 2 tyg walczę z orange , bo cały czas mi się rozłącza internet co 20 sekund...:wściekła/y:

wszystkim nowym,które ujrzały 2 krechy serdeczne GRATULACJE:))

Ja się cały czas dobrze czuję, oprócz wahań nastroju....ciężko ze mną wytrzymać...
No i mam zespół cieśni nadgarstka , która się odezwała i ledwo ruszam ręką...;)

A Wy widzę dalej ostro walczycie-olejcie tempki i inne;)) SPONTAN!!!

reklama
Do góry