reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka powtórz jutro test jak się @ nie zjawi

Szyszunia
no koleżanko, myślę, że niedługo będziesz miała dla nas dobre wieści.Testujesz jutro czy jeszcze czekasz?

ancona jeśli to @ u Ciebie, to niech się szybko rozkręci, szybko znika i.. do dzieła :)

reklama
Neta ja mam cykle nieregularne, w styczniu dostałam @ w 32dc, i jutro jest właśnie 32dc, wiec myślę ze poczekam do 34-35dc, no chyba ze mnie ubiegnie wcześniej :eek: Poczekamy zobaczymy;-)

Czesc dziewczyny najpierw zamieszcze zdjecie i poczekam na jakas opinie a pozniej zadam konkretne pytanie bo czyje sie totalnie zagubiona.

Test gorny wczorajszy dolny dzisiejszy. Spodziewany termin miesiaczki we wtorek 26 lutego.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 72
ahoj ahoj. I weekend szybciutko minal i jutro znowu do pracy trzeba. Nie chce mi sie.
Czekalam dzisiaj na mojego liczac ze owulacje wykorzystamy a on przyszedl z pracy pijany !:wściekła/y: Nie mam pojecia dlaczego, czy ktos mial urodziny, czy kogos spotkal, czy mial dola, a moze sie bal ze znow nic nie wyjdzie. Nie mam pojecia bo nie moglam sie znim dogadac, teraz spi:eek:. Masakra. Pierwszy raz mu sie to zdarzylo. Nie wiem co mam o tym myslec. Zobacze co mi jutro powie. Ale juz nie musze swirowac. wiadomo ze z fasolki w tym misiacu nic nie bedzie. Od dwoch numerkow w dni plodne raczej sie nie uda. Dzis owulacja. Nie sadze zeby w tym tygodniu cos jeszcze bylo. Teraz jestem bardziej wqkurzona na meza niz na brak fasolki.Ale kwiecien bedzie mój

waiting przytulam cię mocno:tak:ci mężowie to tak mają- jutro porządnie go w łepetynkę i porządna reprymenda:-)a czemu mówisz, że po dwóch razach nic nie zdziałacie?a może właśnie te dwa wystarczą:tak:oby ja trzymam &&&

remember- najlepiej jak zrobisz test 26- będzie bardziej wiarygodny. na tym jednym jakby cień drugiej kreski, ale pewna to ja nie jestem:sorry2:

Wiec tak staramy sie z Mezem o dziecko od 4 lat. po drodze stracilam jedno dzieciatko w 25 tc.od 2 miesiecy jestem na clo i dupku i sie zastanawiam czy ten cien cienia drugiej kreski moze byc wynikiem przyjmowania hormonow...

wiesz, ja nie mam pojęcia, słyszałam ze po clo może się opóźnić @ Ja wierzę,że wkońcu Wam się uda:tak::tak:zrób test we wtorek rano lub zrób betę- to już na 100%będziesz wiedzieć;-)
Jeśli mogę spytać, co się stało z kruszynką?(*)

reklama
Hej dziewczyny :-)

mitaka, szyszunia nie trzymajcie już nas tak dlugo w niepewności!! Sikać!
Szyszunia no kochana z taką tempką to ja już bym pewnie na betę poszła :tak: obyście nam średnią miesięczną utrzymały :tak::-) w pozytywnym testowaniu!
rememberme zatestowałaś? Witaj!

waiting a skąd masz pewność ze owulka już była? Podobno nigdy nie ma pewności..jak jest test pozytywny to wystąpi w ciągu 24-36 godzin, a po skoku temp występuje 3 dni po lub 3 dni przed :baffled: Nie trać wiary, plemniczki długo żyją!

Ostatnia edycja:
Do góry