reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Hej dziewczynki!
U mnie całkowita L I P A !!! @ miała być we wtorek a tu rano jak poszłam do łazienki patrzę i co widzę?
świeżutka czerwona plamka krwi!!! Nie było tego dużo ale to na pewno @. Bardzo się zdziwiłam bo ja nigdy przenigdy nie dostałam @ nawet dzień wcześniej a tu dwa dni przed terminem??? :confused:
Czuję się jakby ktoś ze mnie całą energię wyssał, najchętniej nie wstawałabym z łóżka ale obiecałam synkowi że pojedziemy do babci a mi jest tak baaaardzo baaardzo smutno.:-( Nie mam ochoty nikogo odwiedzać.

Sylla84 GRATULACJE!!!

Kogasica STO LAT DLA SYNKA!!!

Ostatnia edycja:
Szyszunia czuję się dobrze nawet bardzo dobrze mam tyle energii jak nigdy (no nie licząc dzieciństwa ale to wiadomo;)) poza tym bolą mnie plecy na dole i tyle i czekam na @ i czekam i mam wrażenie, że będzie lecieć, ale sucho...no i czekam. Dwa dni po terminie dopiero czyli 35 dzień cyklu, a miewałam i cykle 35-36 sporadycznie więc jeszcze może przyjść. A temp nie mierzyłam więc nie będę sobie już tym głowy zawracać teraz, poczekam...
W Tobie nadzieja;-) trzymaj się na tych 37!&&

Ancona a może to nie @? Może się nie rozkręci?

Mitaka Ty tez jej nie wyczekuj, niech idzie sobie w siną dal.
Ja tez czuje dyskomfort tam na dole jakby coś się kręciło, mieszało. Kręgosłup to mi siada bo wczoraj u psiapsióły takie zabawy odchodziły z dwulatką ze hoho, całe ciało dziś czuję....:eek:
Aaaa i ja na @ nie czekam :-D:-D:-D

Robiłam pink test i wiem, że po czasie to się nie liczy, ale coś innego mi chodzi bo teraz jest druga kreska tylko, że nie pod T tylko zaraz obok tej drugiej "nieciążowej" i nie wiem czy test wadliwy czy potem to już te krechy przemieszczać się nawet mogą we wszystkie strony. Tak z ciekawosci pytam....:-p

A tak na serio to powinnam wyluzować -mitaka wydoroślej w końcu

Hmmm dziwne te twoje kreski:-D nie mam pojęcia. Ja zawsze robie Pink test ale zawsze wychodziła tylko 1 kreska i nigdzie sie nie przemieszczała :-) nawet jak w fazie rozpaczy wyciągałam go jednak z kosza po kilku godzinach sprawdzić...... więc nie wiem co u Ciebie się porobiło.:eek:

ja od miesiączki 6,7 tydzien a pęcherzyk 8,8 mierzył w sobote:) a pęcherzyk na razie wygląda na 4 tydzień. nie widać jeszcze akcji serca ide 6.03 do lekarza wiec mam nadzieje ze serduszko bedzie:)

dziewczynki, witajcie niedzielnie.widzę,że dużo działo się przez weekend. Ello bardzo mi przykro, jestem z tobą.
mitaka i szyszunia- -testujcie czym predzej- dwie kreski u was wskazane:tak:swoją drogą mitaka - też mi się zdarzało, że zaglądałam na test kilka godzin po czasie(wyciągałam z kosza:sorry2:), ale się nie przemieszczała. Może twoja miała adhd:confused:
sylla84 moje wieeeeeelkieeeeeeeeeeeeeee graaaaatuuuuuulaaaaaacjeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
koniec lutego się zbliża a początkiem marca testujemy w trzy, więc głowa do góry, ccy do przodu i wklejamy teściory z dwiema krechami, a co!!!:-)

reklama
Mitaka wydaje mi się że to jednak na @, niby przez cały dzień było tego baaaardzo malutko ale jak już coś plami to i raczej ta wredota będzie :-(...

Mitaka i Pięknaszyszunia - za Wasze dwie kreseczki mooooocno trzymam &&&&&&&& !!!!!!!!!!!

Do góry