reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Powoli zaczynam czekać na @ Wyskoczył mi mój @ przyjaciel pryszcz, żadnych objawów, cycki jakieś niemrawe (w tamtym miesiącu jakby chciały pęknąć a teraz flaczarnia jakaś tzn troszkę się powiększyły ale nie to co wcześniej). Temp 36.67 wiem że to nie miarodajne skoro od początku nie mierzyłam, ale w 27 dc to już powinna być koło 37 z tego co widzę u innych.
Póki nie ma @ nie ma jej co oczekiwać :-)

Mnie jakoś to gardło nie przechodzi, a już tak dawno nie miałam anginy to musiała akurat w dni płodne mnie dopaść, wredna....

Za oknem szaro, ponuro, śnieg leży... chcę wiosnę już !!

reklama
widzisz m-s jak u nas, jedne zafasolkowane, inne cały czas czekają;)))wspieramy się ile możemy i piszemy co się dzieje z dnia na dzień;-)takie forum to skarb, bo można się wypłakać, wyżalić, pochwalić miłym wydarzeniem:tak:a my czekamy na wieści jak się czują zafasolkowane no i oczywiście na kolejne dwie testowe kreski u którejś z nas:tak:a co u Ciebie m-s??????

mjaa - daj znać jak się czujesz...czekamy

Neta, zajrzałam na bb, o tej godzinie wróciłam z babskiego spotkania i zaraz się położyłam spać.
Teraz czekamy na babcie, zaprosiliśmy ja na obiadek:-)
Spokojnej nd.;-)

hej dziewczyny, jak mija ndz, pustki tu niesamowite, ja mam chwilę,żeby poczytać, bo mały zasnął. Wrocił na tydzień po feriach do przedszkola i juz katar, kaszel:wściekła/y:co zrobić, jutro zostaje w domu, dobrze że B idzie na popołudniu do pracy - nie muszę brać opieki.

a jak po walentynkach???i jak wasze starania o fasolki?ja się staram intensywnie:tak::tak::tak:zobaczymy co będzie, a dziewczynka dopisz proszę u mnie 7 marca - ale byłaby niespodzianka gdyby były II kreseczki w dniu urodzin mojego synka:-Dcoś czuję,że się uda:-)

Demsik moj Mati cale ferie byl zdrowiusienki a po feriach byl w szkole 2 dni i chory... Jutro idzie po poltora tyg siedzenia w domu, zobaczymy.
ja tez chora, jutro jeszcze wezme wolne ale we wtorek juz chyba pojde.

reklama
Demsik moj Mati cale ferie byl zdrowiusienki a po feriach byl w szkole 2 dni i chory... Jutro idzie po poltora tyg siedzenia w domu, zobaczymy.
ja tez chora, jutro jeszcze wezme wolne ale we wtorek juz chyba pojde.

niech te chorobska idą precz:angry:!!!wykuruj się dobrze, żeby ze spokojem zająć się fasolkowaniem:-D

Do góry