reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Powoli zaczynam czekać na @ Wyskoczył mi mój @ przyjaciel pryszcz, żadnych objawów, cycki jakieś niemrawe (w tamtym miesiącu jakby chciały pęknąć a teraz flaczarnia jakaś tzn troszkę się powiększyły ale nie to co wcześniej). Temp 36.67 wiem że to nie miarodajne skoro od początku nie mierzyłam, ale w 27 dc to już powinna być koło 37 z tego co widzę u innych.
Póki nie ma @ nie ma jej co oczekiwać :-)

Mnie jakoś to gardło nie przechodzi, a już tak dawno nie miałam anginy to musiała akurat w dni płodne mnie dopaść, wredna....

Za oknem szaro, ponuro, śnieg leży... chcę wiosnę już !!

reklama
widzisz m-s jak u nas, jedne zafasolkowane, inne cały czas czekają;)))wspieramy się ile możemy i piszemy co się dzieje z dnia na dzień;-)takie forum to skarb, bo można się wypłakać, wyżalić, pochwalić miłym wydarzeniem:tak:a my czekamy na wieści jak się czują zafasolkowane no i oczywiście na kolejne dwie testowe kreski u którejś z nas:tak:a co u Ciebie m-s??????

mjaa - daj znać jak się czujesz...czekamy

Neta, zajrzałam na bb, o tej godzinie wróciłam z babskiego spotkania i zaraz się położyłam spać.
Teraz czekamy na babcie, zaprosiliśmy ja na obiadek:-)
Spokojnej nd.;-)

hej dziewczyny, jak mija ndz, pustki tu niesamowite, ja mam chwilę,żeby poczytać, bo mały zasnął. Wrocił na tydzień po feriach do przedszkola i juz katar, kaszel:wściekła/y:co zrobić, jutro zostaje w domu, dobrze że B idzie na popołudniu do pracy - nie muszę brać opieki.

a jak po walentynkach???i jak wasze starania o fasolki?ja się staram intensywnie:tak::tak::tak:zobaczymy co będzie, a dziewczynka dopisz proszę u mnie 7 marca - ale byłaby niespodzianka gdyby były II kreseczki w dniu urodzin mojego synka:-Dcoś czuję,że się uda:-)

Demsik moj Mati cale ferie byl zdrowiusienki a po feriach byl w szkole 2 dni i chory... Jutro idzie po poltora tyg siedzenia w domu, zobaczymy.
ja tez chora, jutro jeszcze wezme wolne ale we wtorek juz chyba pojde.

reklama
Demsik moj Mati cale ferie byl zdrowiusienki a po feriach byl w szkole 2 dni i chory... Jutro idzie po poltora tyg siedzenia w domu, zobaczymy.
ja tez chora, jutro jeszcze wezme wolne ale we wtorek juz chyba pojde.

niech te chorobska idą precz:angry:!!!wykuruj się dobrze, żeby ze spokojem zająć się fasolkowaniem:-D

Do góry