reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@ElizaR czy Ty już urodziłaś? ❤
Co tam u Was dziewczyny, jak Wasze maluszki? ❤ @Maliina @piorunem, @Dagaa11, @raz_dwa_trzy, @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry (tyle zapamiętałam :p)

Co u oczekujących mamusiek @Alexa1905,@paulina1994, @Ann89 i u reszty dziewcząt - nie sposób Was wszystkie zapamiętać :-D:wink:

Ciekawe jak tam @Malaga00...
Dziękuję,że pytasz Kochana. U nas wszystko w porządku, Leoś ma już 5,5 miesiąca :) jest zdrowym, dużym chłopcem i codziennie odkrywamy coś nowego.

Drogie staraczki, trzymam za Was mocno kciuki i zawsze będę jedną z Was, bo były to dwa długie lata z mojego życia ;) nie poddawajcie się nigdy!
@IrenaX a jak u Ciebie Kochana?

Dziękuję,że pytasz Kochana. U nas wszystko w porządku, Leoś ma już 5,5 miesiąca :) jest zdrowym, dużym chłopcem i codziennie odkrywamy coś nowego.

Drogie staraczki, trzymam za Was mocno kciuki i zawsze będę jedną z Was, bo były to dwa długie lata z mojego życia ;) nie poddawajcie się nigdy!
@IrenaX a jak u Ciebie Kochana
O jak fajnie, że się odezwałaś! :) Już 5,5 miesiąca ma Twój szkrab, ale ten czas leci... A jeszcze chwilę temu razem przezywałyśmy czas starań. :) Dużo dla was zdrowia kochani, bo bez niego ani rusz. ♥

Wieczór nastał a mi ból gardła narasta i znowu nocy nie prześpie. Jutro ważny dzien, wizyta w nowej klinice. Ciekawe co nam tam zaradzą. Szykuje dokumenty o lecę za chwilę do łóżka.

Odebrałam wyniki mojego kariotypu. Krótko mówiąc mam zwiększone ryzyko wystąpienia aberracji chromosomowych u potomstwa. W przypadku planowanego potomstwa bezwzględnie wskazana diagnostyka prenatalna i zalecana diagnostyka preimplantacyjna...
We wrześniu mamy konsultacje genetyczne bo jeszcze mąż dzisiaj był na pobraniu krwi pod kątem kariotypu. Jestem załamana.am nadzieję, że przyjdzie @...

reklama
Odebrałam wyniki mojego kariotypu. Krótko mówiąc mam zwiększone ryzyko wystąpienia aberracji chromosomowych u potomstwa. W przypadku planowanego potomstwa bezwzględnie wskazana diagnostyka prenatalna i zalecana diagnostyka preimplantacyjna...
We wrześniu mamy konsultacje genetyczne bo jeszcze mąż dzisiaj był na pobraniu krwi pod kątem kariotypu. Jestem załamana.am nadzieję, że przyjdzie @...
Nie mam pojęcia co to znaczy :( no ale czy to ma związek z tym, że tyle cykli się nie udaje czy jedynie jest ryzyko, że dziecko może być chore?

Do góry