reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@ElizaR czy Ty już urodziłaś? ❤
Co tam u Was dziewczyny, jak Wasze maluszki? ❤ @Maliina @piorunem, @Dagaa11, @raz_dwa_trzy, @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry (tyle zapamiętałam :p)

Co u oczekujących mamusiek @Alexa1905,@paulina1994, @Ann89 i u reszty dziewcząt - nie sposób Was wszystkie zapamiętać :-D:wink:

Ciekawe jak tam @Malaga00...
Dziękuję,że pytasz Kochana. U nas wszystko w porządku, Leoś ma już 5,5 miesiąca :) jest zdrowym, dużym chłopcem i codziennie odkrywamy coś nowego.

Drogie staraczki, trzymam za Was mocno kciuki i zawsze będę jedną z Was, bo były to dwa długie lata z mojego życia ;) nie poddawajcie się nigdy!
@IrenaX a jak u Ciebie Kochana?

Dziękuję,że pytasz Kochana. U nas wszystko w porządku, Leoś ma już 5,5 miesiąca :) jest zdrowym, dużym chłopcem i codziennie odkrywamy coś nowego.

Drogie staraczki, trzymam za Was mocno kciuki i zawsze będę jedną z Was, bo były to dwa długie lata z mojego życia ;) nie poddawajcie się nigdy!
@IrenaX a jak u Ciebie Kochana
O jak fajnie, że się odezwałaś! :) Już 5,5 miesiąca ma Twój szkrab, ale ten czas leci... A jeszcze chwilę temu razem przezywałyśmy czas starań. :) Dużo dla was zdrowia kochani, bo bez niego ani rusz. ♥

Wieczór nastał a mi ból gardła narasta i znowu nocy nie prześpie. Jutro ważny dzien, wizyta w nowej klinice. Ciekawe co nam tam zaradzą. Szykuje dokumenty o lecę za chwilę do łóżka.

Odebrałam wyniki mojego kariotypu. Krótko mówiąc mam zwiększone ryzyko wystąpienia aberracji chromosomowych u potomstwa. W przypadku planowanego potomstwa bezwzględnie wskazana diagnostyka prenatalna i zalecana diagnostyka preimplantacyjna...
We wrześniu mamy konsultacje genetyczne bo jeszcze mąż dzisiaj był na pobraniu krwi pod kątem kariotypu. Jestem załamana.am nadzieję, że przyjdzie @...

reklama
Odebrałam wyniki mojego kariotypu. Krótko mówiąc mam zwiększone ryzyko wystąpienia aberracji chromosomowych u potomstwa. W przypadku planowanego potomstwa bezwzględnie wskazana diagnostyka prenatalna i zalecana diagnostyka preimplantacyjna...
We wrześniu mamy konsultacje genetyczne bo jeszcze mąż dzisiaj był na pobraniu krwi pod kątem kariotypu. Jestem załamana.am nadzieję, że przyjdzie @...
Nie mam pojęcia co to znaczy :( no ale czy to ma związek z tym, że tyle cykli się nie udaje czy jedynie jest ryzyko, że dziecko może być chore?

Do góry