reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A to.jest jakaś różnica?
A doczytałam później;) to zakupie ten fioletowy
Polecam. Przy tych testach nie zastanawiasz się nad kolorem kreski testowej tylko albo jest puste kulko ( nie ma piku lh) buźka migajaca ( dni plodne) stojąca buźka ( pik lh) to te fioletowe testy clearblue.

Pod jakim kątem dokładniejszy? Rozumiem że ma 2 miejsca po przecinku?
Wiesz co zauważyłam, że te zwykle termometry z dwoma miejscami po przecinku dłużej pracują i są mniej dokładne niż te typowo owulacyjne. A w domu mam ten i ten także mogłam porównać. :) A że te termometry owulacyjne nie są drogie to serio warto kupić stricte owulacyjny i warto też zwrócić uwagę czy termometr jest do mierzenia oralnego czy pochwowego. Ja mam do oralnego ten microlife ale planuje kupić typowo do mierzenia w pochwie.

Jeszcze chwila i będę mogła lecieć na betę. :) O ile nie zacznie gwałtownie spadać temperatura.
Screenshot_2019-07-09-13-50-26-897_com.android.chrome.png

Wiesz co zauważyłam, że te zwykle termometry z dwoma miejscami po przecinku dłużej pracują i są mniej dokładne niż te typowo owulacyjne. A w domu mam ten i ten także mogłam porównać. :) A że te termometry owulacyjne nie są drogie to serio warto kupić stricte owulacyjny i warto też zwrócić uwagę czy termometr jest do mierzenia oralnego czy pochwowego. Ja mam do oralnego ten microlife ale planuje kupić typowo do mierzenia w pochwie.
Nie rozumiem jak dłużej pracują? U mnie temperatura jest już po 30sekundach i po piszczeniu juz temperatura stoi i nie idzie do góry dalej.

Nie rozumiem jak dłużej pracują? U mnie temperatura jest już po 30sekundach i po piszczeniu juz temperatura stoi i nie idzie do góry dalej.
Niektóre zwykle termometry działają-mierzą przez 60sekund. Tak właśnie taki zwykły mój z dwoma miejscami po przecinku mierzy i jest znaczna różnica różnica w temperaturach. Na owulacyjnym teraz mam 37,40 a na zwykłym 37,22. Ale to mówię u mnie takie zjawisko jest, inne termometry może są bardziej czułe. ;)

Niektóre zwykle termometry działają-mierzą przez 60sekund. Tak właśnie taki zwykły mój z dwoma miejscami po przecinku mierzy i jest znaczna różnica różnica w temperaturach. Na owulacyjnym teraz mam 37,40 a na zwykłym 37,22. Ale to mówię u mnie takie zjawisko jest, inne termometry może są bardziej czułe. ;)
A rozumiem. No pod moim termometrem pisało termometr owulacyjny jak zamawialam go przez online w aptece niemieckiej. Ale mierzy 30sekund nie dłużej. Specjalnie raz stoper włączyłam.

reklama
Do góry