reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Eh dupa blada :/ byłam na monitoringu i cykl bezowulacyjny bo brak pęcherzyków. Za miesiąc kolejny monitoring ale od 9dc bo teraz byłam 13dc i gin chce zobaczyć czy owu nie jest szybciej.
Przykro mi kochana. Ale super że karze przyjść wcześniej w kolejnym cyklu. Może faktycznie owu masz wczesniej. Jeśli znowu będzie bezowulacyjny to może da ci clo?

Nasza polska służba zdrowia jest po prostu mistrzowska. Mąż mnie dzisiaj zawiózł na tzw pogotowie, czyli świąteczną/całodobową przychodnie. Dzisiaj od rana z godziny na godziny coraz mocniejszy ból gardła, przełykanie jest okropnie bolesne i nie ważne czy zimne czy ciepłe czy stałe czy ciekłe... Od gardła dusi mnie i kaszlę, uczucie ścisku w płucach. Bałam się, że znowu coś się poważnego dzieje z gardłem, ale gorączki nie ma więc strach mniejszy. I co usłyszałam - "nic tam się nie dzieje". Może jakby dotknęła mi szyi to i by coś wyczuła ale na oko lekarki, nic się nie dzieje... Także ten, chyba sobie wymyślam ten ból i inne objawy...

Nasza polska służba zdrowia jest po prostu mistrzowska. Mąż mnie dzisiaj zawiózł na tzw pogotowie, czyli świąteczną/całodobową przychodnie. Dzisiaj od rana z godziny na godziny coraz mocniejszy ból gardła, przełykanie jest okropnie bolesne i nie ważne czy zimne czy ciepłe czy stałe czy ciekłe... Od gardła dusi mnie i kaszlę, uczucie ścisku w płucach. Bałam się, że znowu coś się poważnego dzieje z gardłem, ale gorączki nie ma więc strach mniejszy. I co usłyszałam - "nic tam się nie dzieje". Może jakby dotknęła mi szyi to i by coś wyczuła ale na oko lekarki, nic się nie dzieje... Także ten, chyba sobie wymyślam ten ból i inne objawy...
Nasmaruj sie amolem i zrob z niego inhalacje z herbatą. No niestety z bolem gardla na izbie tak przyjmują, tym bardziej ze nie masz temperatury.

Dziewczyny wypowiedzcie się bo wszystkie apki pokazują okres za 6dni. Cykle mam nieregularne. Ale zaskoczona jestem

Załączniki

• IMG_20190707_233113.jpg
    IMG_20190707_233113.jpg
    1 002,8 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry