Genadia
Fanka BB :)
Malutka przyszła na świat w 34+4Kochana który tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malutka przyszła na świat w 34+4Kochana który tc?
Eh dupa blada :/ byłam na monitoringu i cykl bezowulacyjny bo brak pęcherzyków. Za miesiąc kolejny monitoring ale od 9dc bo teraz byłam 13dc i gin chce zobaczyć czy owu nie jest szybciej.Kochana A Ty jak tam? Co u Ciebie słychać?
Przykro mi kochana. Ale super że karze przyjść wcześniej w kolejnym cyklu. Może faktycznie owu masz wczesniej. Jeśli znowu będzie bezowulacyjny to może da ci clo?Eh dupa blada :/ byłam na monitoringu i cykl bezowulacyjny bo brak pęcherzyków. Za miesiąc kolejny monitoring ale od 9dc bo teraz byłam 13dc i gin chce zobaczyć czy owu nie jest szybciej.
Mam nadziejęPrzykro mi kochana. Ale super że karze przyjść wcześniej w kolejnym cyklu. Może faktycznie owu masz wczesniej. Jeśli znowu będzie bezowulacyjny to może da ci clo?
Tak 11.07 na 11.00Mam nadzieję
A ty wizytę w klinice macie na 11?
Nasmaruj sie amolem i zrob z niego inhalacje z herbatą. No niestety z bolem gardla na izbie tak przyjmują, tym bardziej ze nie masz temperatury.Nasza polska służba zdrowia jest po prostu mistrzowska. Mąż mnie dzisiaj zawiózł na tzw pogotowie, czyli świąteczną/całodobową przychodnie. Dzisiaj od rana z godziny na godziny coraz mocniejszy ból gardła, przełykanie jest okropnie bolesne i nie ważne czy zimne czy ciepłe czy stałe czy ciekłe... Od gardła dusi mnie i kaszlę, uczucie ścisku w płucach. Bałam się, że znowu coś się poważnego dzieje z gardłem, ale gorączki nie ma więc strach mniejszy. I co usłyszałam - "nic tam się nie dzieje". Może jakby dotknęła mi szyi to i by coś wyczuła ale na oko lekarki, nic się nie dzieje... Także ten, chyba sobie wymyślam ten ból i inne objawy...
Wszystkie testy negatywne niestety.Dziewczyny wypowiedzcie się bo wszystkie apki pokazują okres za 6dni. Cykle mam nieregularne. Ale zaskoczona jestem
Wszystkie testy negatywne niestety.