reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czekam na wyniki bety postarają się żeby były na 13 do wglądu na emaila. Dziś zrobiłam też jeden test ale nie z pierwszego moczu bo bym nie wytrzymała hehe [emoji23] Już się nie mogę doczekać na wyniki.Zobacz załącznik 945798

Dziś już wyraźniejsza ta druga kreska czekam na wyniki bety
:)

Mnie tez od kilku dni boli jakby jajniki i takie ciągniecie czuje od nich w dół ale co to, nie wiem. Raczej na ciąże się nie nastawiam bo ten cykl odpuściłam i tylko 2 razy coś było i to w 9dc i i chyba 11 także marne szanse..

@Betii35 dziękuję, teraz byle wszystko spokojnie się ułożyło. Coś czuję że będę samotna mamą bo mój zrobił mi awanturę jak mu wynik bety podałam, staraliśmy się o dziecko razem, a teraz on twierdzi że to nie jego i nie ma zamiaru wracać do kraju. Ale się nie stresuję, nie warto...

Jeju ale Ci współczuje :/ jak można tak powiedzieć kobiecie z która się starało o dziecko bardzo to przykre :(

Dziś już wyraźniejsza ta druga kreska czekam na wyniki bety
:)

Mnie tez od kilku dni boli jakby jajniki i takie ciągniecie czuje od nich w dół ale co to, nie wiem. Raczej na ciąże się nie nastawiam bo ten cykl odpuściłam i tylko 2 razy coś było i to w 9dc i i chyba 11 także marne szanse..
Dziekuje :* ja ten cykl też odpuściłam a to właśnie w nim się udało. Tak jak piszesz mało było przytulanka a jednak raz a porządnie heheh :)

Powiedzcie mi kochane czy normalne, że ciągle mnie tak delikatnie podbrzusze boli? Zaraz jadę na beta hcg mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze trzymajcie kciuki:*:*:*
We wczesnej ciąży bole jak na @ sa normalne ale nigdy nie wiadomo jakiego pochodzenia jest ten bol. Ja np az klekalam na kolanach bo przy tej ciazy rozciąganie macicy sprawialo mi straszny bol. Do tego jeszcze jakos w 8tc mialam bol jaknika jakbym miala owulacje.. Ale lekarz mnie uspokoil ze to wczesna ciąża i organizm potrzebuje troche czasu by przestawic sie z naszej wieloletniej codziennosci na ciaze. I rzeczywiscie wszystko zniknęło ale macica bolala i boli do dzisiaj tylko dzis juz od twardnien i skurczy Braxtona hicksa.

Nie wiem naprawdę co mu odbiło nagle, podejrzewam że znowu rozmawiał ze swoją byłą i planuje do niej wrócić. No życie, nie mam czasu ani płakać ani rozpaczać, zresztą mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie niż on, muszę dbać o siebie i ziarenko.
Ojej chyba czegos nie doczytalam. Juz wracam do postow wstecz.

@MalaMi24 kochana u Ciebie beta to ze 300 bedzie :) czekal niecierpliwie na wyniki.

@Betii35 dziękuję, teraz byle wszystko spokojnie się ułożyło. Coś czuję że będę samotna mamą bo mój zrobił mi awanturę jak mu wynik bety podałam, staraliśmy się o dziecko razem, a teraz on twierdzi że to nie jego i nie ma zamiaru wracać do kraju. Ale się nie stresuję, nie warto...

@MalaMi24 też się martwiłam tymi bólami, ale moja mamuśka przeryła pół internetu i też mi mówi że na początku tak może być
Moja tak samo, wiesz to moja 1 ciąża i się boję strasznie żeby było wszystko dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i nie denerwuj sie swoim facetem powinno mu przejść może jest w szoku.. nie chce go bronić. Teraz dziecko jest najważniejsze i Ty kochana!

reklama
Do góry