reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@MalaMi24 taka krecha to beta będzie ładna :) dbaj o siebie i kropeczke :*
@Xinak może sie przestraszyl.. tak czy inaczej najważniejsze ze jesteś szczęśliwa i juz sama nigdy nie będziesz bo masz swoja kropke :*

reklama
@MalaMi24 taka krecha to beta będzie ładna :) dbaj o siebie i kropeczke :*
@Xinak może sie przestraszyl.. tak czy inaczej najważniejsze ze jesteś szczęśliwa i juz sama nigdy nie będziesz bo masz swoja kropke :*
Dziekuje kochana! Już się nie mogę doczekać wyniki bety:):*

Powiedzcie mi moje drogie czy w 5 tygodniu już może być widoczny pecherzyk ciążowy? Czy to wszystko zależy od bety?:)

Ostatnia edycja:
@Betii35 dziękuję, teraz byle wszystko spokojnie się ułożyło. Coś czuję że będę samotna mamą bo mój zrobił mi awanturę jak mu wynik bety podałam, staraliśmy się o dziecko razem, a teraz on twierdzi że to nie jego i nie ma zamiaru wracać do kraju. Ale się nie stresuję, nie warto...

@MalaMi24 też się martwiłam tymi bólami, ale moja mamuśka przeryła pół internetu i też mi mówi że na początku tak może być

Co za chamówa, mega słabo z jego strony. Może musi sobie przemyśleć jeszcze i dojsc do tego ze palnął straszliwą głupotę i jakoś się dogadacie, chociaż totalnie nie rozumiem jak można tak powiedzieć swojej kobiecie która jest z tobą w ciąży... ale masz racje kochana, nie denerwuj się bo nie warto :*

Ja tak w skrócie napisze tylko ze mialam wczoraj Usg 3 trymestru i synek zdrowy. W serduszku nie ma zadnych ubytków, nereczki obie piękne i jaderka juz w mosznie wiec nie bedziemy miec problemu z ich zstąpieniem.
Bardziej przeraza mnie wizja bo Uwaga lekarz ocenil wage synka w terminie porodu przy utrzymaniu trendu wzrostowego na 5kg.
Będę miała co rodzić.
Niestety juz 3d sie nie dalo robić buzka tal schowana i wciśnięta ze mozemy sie cieszyc za te jedna cudna fotę z 24tyg.

Malinka cieszę się że zdrowo rośnie Twój mały mężczyzna :) to najważniejsze... fakt kawał chłopa i łatwo nie będzie, ale nie myśl o tym, jak ma być tak będzie, dasz radę mimo wszystko... my kobiety mamy w sobie tyle siły że wszystko zniesiemy dla naszych dzieci w szczególności :* bedzie dobrze, najważniejsze ze jeszcze troszkę i synuś będzie z Wami :)

W ogóle dostałam w tym tygodniu w pracy swoją umowę o pracę na okres próbny i troszkę jestem zdziwiona i nie wiem o co chodzi, bo szefowa na poczatku zanim zaczęłam szkolenia powtarzala mi nawet kilka razy, że pierwszą umowę próbna dostanę na 3 miesiące, a po tym czasie już umowę na czas nieokreślony. Na moja umowa próbna która dostałam jest tylko na 1,5 miesiąca i teraz się zastawiam skąd ta zmiana i czy to znaczy że od kwietnia dostałabym już na czas nieokreślony czy jak... hmmm będę musiała dopytać szefową jak to ma wyglądać... bo od tego kiedy dostane umowe stała uzaleznialam swój powrót do starań i teraz już sama nie wiem jak się nastawić :confused:

reklama
Beta hcg 100,900 mlu/ml

Progesteron 13,920 ng/ml

Kochane boję się, że za niski progesteron i że beta mała?

Dziś mój 26 dzień cyklu [emoji7]Cykle mam 27 dniowe. Jak myślicie jest ok?

Do góry