martoosia04
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny!!!! [emoji170][emoji173]️[emoji170][emoji173]️[emoji170]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na wyniki bety postarają się żeby były na 13 do wglądu na emaila. Dziś zrobiłam też jeden test ale nie z pierwszego moczu bo bym nie wytrzymała hehe [emoji23] Już się nie mogę doczekać na wyniki.Zobacz załącznik 945798
@Betii35 dziękuję, teraz byle wszystko spokojnie się ułożyło. Coś czuję że będę samotna mamą bo mój zrobił mi awanturę jak mu wynik bety podałam, staraliśmy się o dziecko razem, a teraz on twierdzi że to nie jego i nie ma zamiaru wracać do kraju. Ale się nie stresuję, nie warto...
Jeju ale Ci współczuje :/ jak można tak powiedzieć kobiecie z która się starało o dziecko bardzo to przykre
Dziekuje [emoji8]Gratulacje dziewczyny!!!! [emoji170][emoji173]️[emoji170][emoji173]️[emoji170]
Dziekuje :* ja ten cykl też odpuściłam a to właśnie w nim się udało. Tak jak piszesz mało było przytulanka a jednak raz a porządnie hehehDziś już wyraźniejsza ta druga kreska czekam na wyniki bety
Mnie tez od kilku dni boli jakby jajniki i takie ciągniecie czuje od nich w dół ale co to, nie wiem. Raczej na ciąże się nie nastawiam bo ten cykl odpuściłam i tylko 2 razy coś było i to w 9dc i i chyba 11 także marne szanse..
Ja caly pierwszy trymestr uzywalam witamin prenatal uno i one sa z imbirem ktory mial lagodzic troszke nudnosci.Powiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
We wczesnej ciąży bole jak na @ sa normalne ale nigdy nie wiadomo jakiego pochodzenia jest ten bol. Ja np az klekalam na kolanach bo przy tej ciazy rozciąganie macicy sprawialo mi straszny bol. Do tego jeszcze jakos w 8tc mialam bol jaknika jakbym miala owulacje.. Ale lekarz mnie uspokoil ze to wczesna ciąża i organizm potrzebuje troche czasu by przestawic sie z naszej wieloletniej codziennosci na ciaze. I rzeczywiscie wszystko zniknęło ale macica bolala i boli do dzisiaj tylko dzis juz od twardnien i skurczy Braxtona hicksa.Powiedzcie mi kochane czy normalne, że ciągle mnie tak delikatnie podbrzusze boli? Zaraz jadę na beta hcg mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze trzymajcie kciuki:*:*:*
Ojej chyba czegos nie doczytalam. Juz wracam do postow wstecz.Nie wiem naprawdę co mu odbiło nagle, podejrzewam że znowu rozmawiał ze swoją byłą i planuje do niej wrócić. No życie, nie mam czasu ani płakać ani rozpaczać, zresztą mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie niż on, muszę dbać o siebie i ziarenko.
Moja tak samo, wiesz to moja 1 ciąża i się boję strasznie żeby było wszystko dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i nie denerwuj sie swoim facetem powinno mu przejść może jest w szoku.. nie chce go bronić. Teraz dziecko jest najważniejsze i Ty kochana!@Betii35 dziękuję, teraz byle wszystko spokojnie się ułożyło. Coś czuję że będę samotna mamą bo mój zrobił mi awanturę jak mu wynik bety podałam, staraliśmy się o dziecko razem, a teraz on twierdzi że to nie jego i nie ma zamiaru wracać do kraju. Ale się nie stresuję, nie warto...
@MalaMi24 też się martwiłam tymi bólami, ale moja mamuśka przeryła pół internetu i też mi mówi że na początku tak może być
Oo dziękuję za radę ja kupiłam mama dha Premium też mogą być?Ja caly pierwszy trymestr uzywalam witamin prenatal uno i one sa z imbirem ktory mial lagodzic troszke nudnosci.