reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hehe test pozytywny tak wcześnie jest możliwy :D mój pozytyw był już w 21 dc. No i teraz siedzi przy mnie prawie 7 miesięczna córka :) Więc wszystko jest możliwe, a zdjęcie nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość :) po prostu napisałam co ja widzę :*
Oj dziękuję za Twoje słowa dają mi jakaś nadzieje, że może się udało!!! [emoji8]

20 dc test :) co sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]Zobacz załącznik 943652
A obiecałam, że nie będę testów robić. Ciężko było fajne zdjęcie uchwycić bo Flash rozjaśnia a bez to znów te zdjęcia niewyraźnie wychodzą. Gołym okiem widać blada ale oceńcie same [emoji8][emoji8]
Cos tam widac tylko pytanie czy to nie odbicie jakies obudowy testu bo tak nienaturalnie z prawej str jest ta kreska ale kto wie? :) nadzieje warto mieć i powtorzyc test pozniej bo 20dc to bardzo szybko na test.

Cos tam widac tylko pytanie czy to nie odbicie jakies obudowy testu bo tak nienaturalnie z prawej str jest ta kreska ale kto wie? :) nadzieje warto mieć i powtorzyc test pozniej bo 20dc to bardzo szybko na test.
Gołym okiem widać ja :) zdjęcie to coś innego ;) wzrok mam dobry na zdjęciu jest wątpliwe wiem czekam do @ odezwę się po 23 bo wtedy mam mieć planowo krwawienie. [emoji846][emoji846]

Gołym okiem widać ja :) zdjęcie to coś innego ;) wzrok mam dobry na zdjęciu jest wątpliwe wiem czekam do @ odezwę się po 23 bo wtedy mam mieć planowo krwawienie. [emoji846][emoji846]
w sumie jak sie tak przyjrzalam i powiekszylam zdj cos tam sie odbija. pozwolilam sobie skopiowac zdj i zaznaczyc.
20190217_054545_2.jpeg

ale masz racje czekaj i sie upewnij.
ja juz taka kreske piekna mialam i sie przejechalam.
123.png

Ale z calego serducha ci zycze zeby kreska tylko ciemniala a w Twoim brzuszku zagościla zdrowa fasolka.

reklama
w sumie jak sie tak przyjrzalam i powiekszylam zdj cos tam sie odbija. pozwolilam sobie skopiowac zdj i zaznaczyc.
Zobacz załącznik 943845

ale masz racje czekaj i sie upewnij.
ja juz taka kreske piekna mialam i sie przejechalam.
Zobacz załącznik 943847

Ale z calego serducha ci zycze zeby kreska tylko ciemniala a w Twoim brzuszku zagościla zdrowa fasolka.

Dlatego tylko beta moim zdaniem ma sens :)
Ja miałam takiego bladziocha dwa razy w życiu co prawda i w obu przypadkach na szczęście był ciążą :)
Ale z tego co pisały już inne dziewczyny to te testy są różne. Dlatego ja zawsze jak miałam bladziocha to od razu robiłam drugi test innej firmy i jak na dwóch był to już było dla mnie jasne :D no ale i tak potem beta leciała :p

Do góry