reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja normalnie mojego udusze .... Okres płodny a mój m ciągle zmęczony. No szlak mnie trafia. Dziś się do niego nawet nie odzywałam foch to foch. Trochę się mu nie dziwię bo taki trochę terror zasiałam , że musi być i koniec. Ale wkurza mnie to że chodzi się po ginach kontroluje cykl itp a mojemu się nie chce :( i co na to mam poradzić ?

Wcale się nie dziwię. Też byłam zła, jak mój M. nie chciał seksu, kiedy się do niego dobierałam. Ech :(

reklama
Ja normalnie mojego udusze .... Okres płodny a mój m ciągle zmęczony. No szlak mnie trafia. Dziś się do niego nawet nie odzywałam foch to foch. Trochę się mu nie dziwię bo taki trochę terror zasiałam , że musi być i koniec. Ale wkurza mnie to że chodzi się po ginach kontroluje cykl itp a mojemu się nie chce :( i co na to mam poradzić ?
Doskonale Cię rozumiem...

Ten seks na sile jest okropny. Moj maz sie calkowicie zniechecil w pewnym momencie i traktował to jak kare... Pozniej robilismy to kiedy mielismy ochote i wreszcie bylo 'normalnie'.

A jakbyś sie na niego rzuciła naga? Z wielkiej rury moze trzeba walić ;)
Zrobiłam tak ostatnio to oczywiście usłyszałam że jest padnięty i chce odpocząć bo wrócił z pracy. To powiedziałam mu co myślę i poszłam z pokoju oburzona. Już nawet mi przez myśl przeszło że może jakaś kochankę ma na boku że się mu już nie chce sexu...

No mnie też to denerwuje ! Ja mam ochote zawsze, a mój czasami. Nie wiem może faktycznie ma ciężki czas w pracy lub problemy ? A może faktycznie inny temperament

Od roku ciągle go mecze , może już serio ma dość. Ja sama mam czasem powyżej dziurek w nosie tego sexu. Szkoda że jednak bocian dzieci nie przynosi. Napisalo by się zgłoszenie bocian przynosi i każdy szczęśliwy. A seksik by był tylko dla przyjemności ;) ile stresu by nas minęło i liczenia , testowania hahaha

Agata wiem, że łatwo się mówi, ale same doprowadzamy się do takiego stanu. To nakręcanie testy mierzenie badanie to bzdura. Dać na luz cieszyć się sobą i zaskoczy

reklama
Agata wiem, że łatwo się mówi, ale same doprowadzamy się do takiego stanu. To nakręcanie testy mierzenie badanie to bzdura. Dać na luz cieszyć się sobą i zaskoczy
Masz rację. Z córką nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży mimo że się staraliśmy ale bez liczenia dni itp. w drugiej ciąży pozamacicznej było tylko raz i zaskoczyło. Byłam w wielkim szoku jak zobaczyłam dwie kreski bo niby jak można zajść tylko raz się kochając. Chyba najlepszy sposób jest odpuścić ale niestety to się tak łatwo mówi ...

Do góry