reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja normalnie mojego udusze .... Okres płodny a mój m ciągle zmęczony. No szlak mnie trafia. Dziś się do niego nawet nie odzywałam foch to foch. Trochę się mu nie dziwię bo taki trochę terror zasiałam , że musi być i koniec. Ale wkurza mnie to że chodzi się po ginach kontroluje cykl itp a mojemu się nie chce :( i co na to mam poradzić ?

Wcale się nie dziwię. Też byłam zła, jak mój M. nie chciał seksu, kiedy się do niego dobierałam. Ech :(

reklama
Ja normalnie mojego udusze .... Okres płodny a mój m ciągle zmęczony. No szlak mnie trafia. Dziś się do niego nawet nie odzywałam foch to foch. Trochę się mu nie dziwię bo taki trochę terror zasiałam , że musi być i koniec. Ale wkurza mnie to że chodzi się po ginach kontroluje cykl itp a mojemu się nie chce :( i co na to mam poradzić ?
Doskonale Cię rozumiem...

Ten seks na sile jest okropny. Moj maz sie calkowicie zniechecil w pewnym momencie i traktował to jak kare... Pozniej robilismy to kiedy mielismy ochote i wreszcie bylo 'normalnie'.

A jakbyś sie na niego rzuciła naga? Z wielkiej rury moze trzeba walić ;)
Zrobiłam tak ostatnio to oczywiście usłyszałam że jest padnięty i chce odpocząć bo wrócił z pracy. To powiedziałam mu co myślę i poszłam z pokoju oburzona. Już nawet mi przez myśl przeszło że może jakaś kochankę ma na boku że się mu już nie chce sexu...

No mnie też to denerwuje ! Ja mam ochote zawsze, a mój czasami. Nie wiem może faktycznie ma ciężki czas w pracy lub problemy ? A może faktycznie inny temperament

Od roku ciągle go mecze , może już serio ma dość. Ja sama mam czasem powyżej dziurek w nosie tego sexu. Szkoda że jednak bocian dzieci nie przynosi. Napisalo by się zgłoszenie bocian przynosi i każdy szczęśliwy. A seksik by był tylko dla przyjemności ;) ile stresu by nas minęło i liczenia , testowania hahaha

Agata wiem, że łatwo się mówi, ale same doprowadzamy się do takiego stanu. To nakręcanie testy mierzenie badanie to bzdura. Dać na luz cieszyć się sobą i zaskoczy

reklama
Agata wiem, że łatwo się mówi, ale same doprowadzamy się do takiego stanu. To nakręcanie testy mierzenie badanie to bzdura. Dać na luz cieszyć się sobą i zaskoczy
Masz rację. Z córką nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży mimo że się staraliśmy ale bez liczenia dni itp. w drugiej ciąży pozamacicznej było tylko raz i zaskoczyło. Byłam w wielkim szoku jak zobaczyłam dwie kreski bo niby jak można zajść tylko raz się kochając. Chyba najlepszy sposób jest odpuścić ale niestety to się tak łatwo mówi ...

Do góry