reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jak sobie pomyśle... ile to już czasu tak działamy bez zabezpieczenia, to z jednej strony jestem w szoku, ze tak długo nic... a z drugiej śmiać mi się chce:)
maja chłopcy raj na ziemi - ja mówię do mojego niech korzysta póki może :D;) bo w ciąży i po ciąży będzie abstynencja :-D

reklama
@Kaamilaaa @Ann_ u mnie też się sprawdziła, bo córkę zrobiliśmy 2 dni przed owu, a synka w dzień owu [emoji4]

@Betii35 a starasz się czy chcesz coś normalnego? Na innej grupie mi napisała jedna z dziewczyn że woda utleniona z wodą do gardła na płukanie, dużo ciepłej herbatki z cytryną i imbirem, imbir zjeść, wypić, generalnie jest dobry na przeziębienia. Ja też walczę, ale na razie samą herbatką bo nie jest źle...

@IrenaX zawsze może się okazać że masz mega popęd w ciąży [emoji14] Ja mam ochotę wtedy - 100000000 więc mąż cierpi [emoji14]

No i chyba u mnie ta teoria sie sprawdzila [emoji14]
[emoji173] w 12 i 14dc a owu najpewniej w 16/17 [emoji14]
U mnie tez sie sprawdziło, [emoji173]️ 3 dni przed owu (potwierdzona monitoringiem) i pozniej juz nic, bo mojego rozłożyłoi cykl spisaliśmy ma straty. A jednak nie dosc, ze zaskoczylo, to jeszcze dziewczynka :D

Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie ;)

Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie ;)
Pewnie, zapraszamy ;)

Cześć. Zapraszamy i powodzenia

reklama
Cześć. Co u Was? Ja z mężem w poniedziałek odebralismy klucze od naszego mieszkania. Teraz czeka nas zakupowy szał i uzeranie się z majstrami :-D a jeśli chodzi o kwestię starań - no cóż, właśnie wróciłam z monitoringu i póki co żadnych znaków na owu. We wtorek mam kolejną kontrol. Jeśli nic się nie pojawi lekarz chce wdrożyć mi leczenie. Mając doświadczenie z poprzedniego cyklu to się cieszę, że doktor chce mi przyspieszyć pracę moich jajników, bo owu znowu może by przyszła w 30 dc i zylabym w nieświadomości. Ale jestem dobrej myśli, pozytywny nastrój mi dopisuje :D

Do góry