reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jak sobie pomyśle... ile to już czasu tak działamy bez zabezpieczenia, to z jednej strony jestem w szoku, ze tak długo nic... a z drugiej śmiać mi się chce:)
maja chłopcy raj na ziemi - ja mówię do mojego niech korzysta póki może :D;) bo w ciąży i po ciąży będzie abstynencja :-D

reklama
@Kaamilaaa @Ann_ u mnie też się sprawdziła, bo córkę zrobiliśmy 2 dni przed owu, a synka w dzień owu [emoji4]

@Betii35 a starasz się czy chcesz coś normalnego? Na innej grupie mi napisała jedna z dziewczyn że woda utleniona z wodą do gardła na płukanie, dużo ciepłej herbatki z cytryną i imbirem, imbir zjeść, wypić, generalnie jest dobry na przeziębienia. Ja też walczę, ale na razie samą herbatką bo nie jest źle...

@IrenaX zawsze może się okazać że masz mega popęd w ciąży [emoji14] Ja mam ochotę wtedy - 100000000 więc mąż cierpi [emoji14]

No i chyba u mnie ta teoria sie sprawdzila [emoji14]
[emoji173] w 12 i 14dc a owu najpewniej w 16/17 [emoji14]
U mnie tez sie sprawdziło, [emoji173]️ 3 dni przed owu (potwierdzona monitoringiem) i pozniej juz nic, bo mojego rozłożyłoi cykl spisaliśmy ma straty. A jednak nie dosc, ze zaskoczylo, to jeszcze dziewczynka :D

Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie ;)

Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie ;)
Pewnie, zapraszamy ;)

Cześć. Zapraszamy i powodzenia

reklama
Cześć. Co u Was? Ja z mężem w poniedziałek odebralismy klucze od naszego mieszkania. Teraz czeka nas zakupowy szał i uzeranie się z majstrami :-D a jeśli chodzi o kwestię starań - no cóż, właśnie wróciłam z monitoringu i póki co żadnych znaków na owu. We wtorek mam kolejną kontrol. Jeśli nic się nie pojawi lekarz chce wdrożyć mi leczenie. Mając doświadczenie z poprzedniego cyklu to się cieszę, że doktor chce mi przyspieszyć pracę moich jajników, bo owu znowu może by przyszła w 30 dc i zylabym w nieświadomości. Ale jestem dobrej myśli, pozytywny nastrój mi dopisuje :D

Do góry