reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hm... nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jest tak ze tłumaczyć się nikomu nie muszę- idę na L4 i już :p jedynie dla samego sumienia poinformowalabym (może) moja brygadzistke. U mnie w pracy każda kobieta idzie odrazu na L4, taka praca :/
Nie wiem jak u mnie bo to mała firma, pracuje tam krótko więc takiej sytuacji jeszcze nie było

No to ja to samo... tak odpuściłam :( ani żelu, ani testów już nie używam i nie robię :/ może powinnam znowu zacząć kurka:/ ale zas znowu bede myśleć ciagle
tzn jesli nie chcesz sie katowac testami to ja to rozumiem moj gin ich nie poleca ale z tym zelem bym probowala dalej zwlaszcza ze zaskoczylo.a on nie przeszkodzi Ci jedynie wam pomoze.

To i my wysylamy wam ciazowe fluidki kochane :)
Fifi dzis od rana ani na chwile nie przestaje mnie kpac az nie wiem co sie dzieje..
kochane ostatnie 2 noce pelnia... wskakujcie na waszych Panow i chwalcie sie lada moment II kreseczkami :)

rgethtt.jpg

reklama
Ja normalnie mojego udusze .... Okres płodny a mój m ciągle zmęczony. No szlak mnie trafia. Dziś się do niego nawet nie odzywałam foch to foch. Trochę się mu nie dziwię bo taki trochę terror zasiałam , że musi być i koniec. Ale wkurza mnie to że chodzi się po ginach kontroluje cykl itp a mojemu się nie chce :( i co na to mam poradzić ?

Do góry