Jivka
Moderator
@martoosia04 najpiękniejsze 2cm na świecie [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8][emoji8]Cudna [emoji177][emoji166][emoji173]️
20+6[emoji4] moja kruszynka idzie chyba w slady starszego brata bo nic nie wyprzedza (no moze nozki dluzsze niz wynika z om) no i wagowo tez nie ma szaleństw [emoji14]@Kaamilaaa Piekne zdjecie, ktory to dokladnie tydzien ?
U mnie tutaj byl 20+2 , waga 461g
Juz sie nie moge doczekac soboty ide na 3d i to bedzie 30+4 mam nadzieje, ze bedzie zdrowiutka sliczna buzka
Moja tez jest wyczekana, wyplakana. Wszystkie sie doczekacie
Zobacz załącznik 936526Zobacz załącznik 936527
Lapcie rozowe [emoji173][emoji173]
[emoji8][emoji8]20+6[emoji4] moja kruszynka idzie chyba w slady starszego brata bo nic nie wyprzedza (no moze nozki dluzsze niz wynika z om) no i wagowo tez nie ma szaleństw [emoji14]
A twoja duża w porownaniu z moja w tym czasie [emoji14]
Jest czym sie chwalić..cudo ❤❤To ja chwale się moim 2 cm miśkiem [emoji177]
Zobacz załącznik 936518
Ja tez chce rodzic sn i mam nadzieje ze mloda jakos nie przykoksi za bardzo [emoji53] najlepiej zeby byla podobna do mlodego i bedzie super [emoji14]Na poczatku byla tydzien do tylu, a teraz 2tyg do przodu. Kazde rosnie po swojemu. Ciekawa jestem ile teraz bedzie wazyla, bo chce rodzic naturalnie
Uwaga nadrabiam! [emoji85]Juz wszystko wiem ! [emoji7]Przykro [emoji53]ale trzymam kciuki i wierze ze w koncu sie uda [emoji8][emoji110][emoji110]Ja mialam caly pierwszy trymestr takie durne koszmary...[emoji53]Wiesz ze trzymam kciuki[emoji8][emoji110][emoji110]Współczuję [emoji53] ja dopiero co chora bylam, wczoraj juz bylo ok a dzis znow sie zaczyna, katar, ogólne oslabienie, mam nadzieje ze gorączka mnie nie zlapie [emoji849]Witaj[emoji257]i powiedzenia [emoji106]
A ja dzis melduje ze wczoraj miałam polowkowe i jest wszystko w jak najlepszym porządku [emoji4] co dla mnie najwazniejsze pan doktor bardzo dlugo i dokladnie sprawdzal serduszko i nie znalazł żadnych nieprawidłowości i chce wierzyc ze tak wlasnie jest ! [emoji4]
Maluch wazy juz 366g (+/-30g), no i jest dziewczynka [emoji173][emoji173]
Dziewczyny nie poddawajcie sie nigdy !!! Kazda z was sie doczeka takiego cudu ! Ja tez juz nie wierzylam ze nam sie uda a teraz ten maluch kopie mnie w pępek wiec wszystko jest możliwe [emoji4]
Zobacz załącznik 936514
W tamtej ciąży aż do zabiegu, w tej naszczescie tylko kilka razy krótko po pozytywnym teście ciążowym...Ale organizm jest okrutny, kobieta w ciąży potrzebuje spokoju a tu mózg zapewnia prawie conocne dawki stresu i adrenaliny... Przez jaki czas miałaś takie koszmary?