reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nic nie robiłam nowego... póki co odpuściłam, do końca roku chciałam poczynić starania bez ingerencji lekarza, ale widocznie to nie skutkuje.
Chce zrobic ponownie badanie tsh, prolaktyny i progesteronu, czy jest ok, a co dalej czas pokaze... narazie to chyba już nie mam mocy walczyć :(
Końcówka roku zawsze jest ciężka dla staraczek, ale nie poddawaj się, dobry lekarz, leki, to czasem jedyna droga, ale czy to ważne jak? Ważne żeby dzidzia byla :) pomyśl o dogłębnej diagnostyce, może jakaś mała interwencja juz by pomogła?

reklama
Mega cień cienia tam jest. Nie nakręcaj się jednak. Ja miałam o wiele mocniejszy cień niż twój w poprzednim cyklu i niestety ciąży nie było z tego. Oczywiście mam nadzieję, że u ciebie to po prostu za wcześnie na test i jeszcze niziutka beta. Ale poczekałabym do poniedziałku tak dla pewności. Sama czekam na poniedziałek jak na zbawienie, bo chyba już wtedy powinno być cokolwiek widać, zwłaszcza, że mam testy z czułością 10 tym razem.

Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy :D ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę :D co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.
Wiem że to nic pewnego wiem:)Ale puki nie ma @ to trzeba wierzyć:)No ja szyjki nie Badałam ale moja siostra Jak zaszła w ciążę to nisko miała dość długo więc chyba reguły nie ma.No więc tak brzuch mnie wczoraj bolał momentami strasznie już myślałam że ze mnie luchnie w pracy ale niewiec czekałam do wieczora ale nic..dziś obudziłam się o 5 siusiu Jak nigdywiem że to może być spychika no ale brzuch nie boli piersi też nie choć sutki Jak sobie tak dotknę to jakieś nadwyraz wrażliwe.Mi testy z poprzednich ciazach też właśnie takie wychodziły dlatego zawsze przeżywam jak widzę takie testy...i to byłam 6t+np4 dni także późno a testy słabe. Zobaczymy poczekam do poniedziałku Jak nie będzie@ to robię kolejny a do lekarza w razie w to pójdę dopiero Po nowym roku żeby nie potrzebnie się nie stresować czy widać czy nie.a jeśli się jednak nie udało to również pójdę do gina ale już nie z pytaniami dlaczego tylko z zadaniem leków bądź dodatkowych badań..:)

Ja jestem fatalna w mierzeniu tempki w nocy wzięłam dwa paracetamole bo mnie reka boli i dziwie sie ze tempka niska o_O
Dobrze myślę to ma wpływ nie? :p na mój chłopski rozum :D
@Asik1234 trzymam kcuiki za jutrzejszy test.

Widze ze bedziemy testowac poodbnie z @Magdalena2991 :D

@Asik1234 widac cien nawet nie trzeba sie mocno wpatrywac. Trzeba czekać czas pokaże. Mam nadzieję ze to ciąża.
To moj test z 1 czerwca bylam prawie pewna ze sie udalo ale beta z tego samego dnia rozwiala wątpliwości :(
IMG_20180601_204123_1 (1).jpg

Załączniki

• IMG_20180601_204123_1 (1).jpg
    IMG_20180601_204123_1 (1).jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry