reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
:(to nie mam co się nastawiać:(patrząc na twój test:( pewnie @przyjdzie spóźniona...:(
No wlasnie niekoniecznie. Wiele tu dziewczyn mialo kreski i jedne były ciazowe inne nie. To sie nie ma co sugerowac czyims testem. Moj mnie wtedy w bambuko zrobił.. Teraz bylabym na etapie jak @ForgetMeeNot ale ciesze sie ze mimo wszystko jestem tu gdzie jestem.

reklama
o ile wiesz kiedy owu to nie wiesz kiedy bylo zagniezdzanie. u mnie dzidzia tez ciagle mlodsza byla teraz nadgania dopiero.
bratowej corcia te tydzien mlodsza.. lekarz mowil ze do tygodnia wszystko jest w granicach normy.. dzis Alunia ma 2.5 miesiaca.
nie sciagaj na siebie negatywnych mysli.
to ze raz sie tak stalo nie oznacza ze zawsze tak bedzie. dzieci rosna indywidualnie. chocby fakt ze ja w 13dpo bete mialam 41 a moje rowiesniczki po 900... ale dalam sobie spokoj nie porownywalam.. kazda z nas jest inna i ciaza to bardzo indywidualna kwestia.
Wiem, wiem kochana dajecie mi nadzieję ale do kolejnej wizyty jestem i tak w stresie

Mega cień cienia tam jest. Nie nakręcaj się jednak. Ja miałam o wiele mocniejszy cień niż twój w poprzednim cyklu i niestety ciąży nie było z tego. Oczywiście mam nadzieję, że u ciebie to po prostu za wcześnie na test i jeszcze niziutka beta. Ale poczekałabym do poniedziałku tak dla pewności. Sama czekam na poniedziałek jak na zbawienie, bo chyba już wtedy powinno być cokolwiek widać, zwłaszcza, że mam testy z czułością 10 tym razem.

Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy :D ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę :D co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.
Marta ja bym poczekala, aż się podniesie. Pisałam kiedyś że w 10dpo też taka miałam i myślałam, że się nie udało. Potem w 12dpo była nagle wysoko. I po badaniu szyjki zrobiłam test. Kreska już widoczna.

Wiem, wiem kochana dajecie mi nadzieję ale do kolejnej wizyty jestem i tak w stresie
Ja cie doskonale rozumiem... ale postaraj sobie tlumaczyc ze stres jest nie potrzebny bo przeciez zle wplywa na dziecko.
Uwierz ze ja do tej pory przed kazda wizyta bylam tak spanikowana ze jak kladlam sie w gabinecie to cala sie trzeslam ze strachu zeby nie uslyszec najgorszego...
Jutro mam kolejna wizyte, teraz juz u nowego lekarza i w sumie stresuje sie tylko tym ze ten nowy lekarz to facet [emoji14] a tak to ide spokojna ogladac malutką [emoji7][emoji7]

A ja wlasnie sobie policzyłam, że dziś u mnie 10dpo :) w koncu! Jakaś to dla mnie magiczna liczba [emoji23] taki pewniak.
Dziś po obiedzie sen mnie zmógł na 2h chyba. Podbrzusze takie obolałe. Ni to wzdęte, ni to bolące jak na @. Takie odczuwalne. Wydaje mi się, że szyjka ciut się podniosła, ale nie chcę się za nadto jarać. W nadchodzącym tygodniu wszystko się okaże.

A ja wlasnie sobie policzyłam, że dziś u mnie 10dpo :) w koncu! Jakaś to dla mnie magiczna liczba [emoji23] taki pewniak.
Dziś po obiedzie sen mnie zmógł na 2h chyba. Podbrzusze takie obolałe. Ni to wzdęte, ni to bolące jak na @. Takie odczuwalne. Wydaje mi się, że szyjka ciut się podniosła, ale nie chcę się za nadto jarać. W nadchodzącym tygodniu wszystko się okaże.
Ja rano jak sobie Badałam to wysoko a zawsze na @ jest zaraz przy wejściu wiec liczę że już nie zejdzie i że się udało.też mnie podbrzusze boli ale to już od 7 dni ale dzisiaj bardziej z prawej strony,narazie @spóźnia się 1 dzień to nic pewnego ale puki jej nie ma jest nadzieja :)a ty testowałas już?Nie czytam na bieżąco wiec nie wiem:)

Ja rano jak sobie Badałam to wysoko a zawsze na @ jest zaraz przy wejściu wiec liczę że już nie zejdzie i że się udało.też mnie podbrzusze boli ale to już od 7 dni ale dzisiaj bardziej z prawej strony,narazie @spóźnia się 1 dzień to nic pewnego ale puki jej nie ma jest nadzieja :)a ty testowałas już?Nie czytam na bieżąco wiec nie wiem:)

U mnie dopiero dziś 10dpo, a @ ma być 21.12 więc jeszcze mam czas na test. Strasznie się stresuję czy się udało. Serduszka były idealnie na wieczór przed owu. [emoji173]️ przekonamy się niedługo.

reklama
Do góry