reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nic nie robiłam nowego... póki co odpuściłam, do końca roku chciałam poczynić starania bez ingerencji lekarza, ale widocznie to nie skutkuje.
Chce zrobic ponownie badanie tsh, prolaktyny i progesteronu, czy jest ok, a co dalej czas pokaze... narazie to chyba już nie mam mocy walczyć :(
Końcówka roku zawsze jest ciężka dla staraczek, ale nie poddawaj się, dobry lekarz, leki, to czasem jedyna droga, ale czy to ważne jak? Ważne żeby dzidzia byla :) pomyśl o dogłębnej diagnostyce, może jakaś mała interwencja juz by pomogła?

reklama
Mega cień cienia tam jest. Nie nakręcaj się jednak. Ja miałam o wiele mocniejszy cień niż twój w poprzednim cyklu i niestety ciąży nie było z tego. Oczywiście mam nadzieję, że u ciebie to po prostu za wcześnie na test i jeszcze niziutka beta. Ale poczekałabym do poniedziałku tak dla pewności. Sama czekam na poniedziałek jak na zbawienie, bo chyba już wtedy powinno być cokolwiek widać, zwłaszcza, że mam testy z czułością 10 tym razem.

Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy :D ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę :D co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.
Wiem że to nic pewnego wiem:)Ale puki nie ma @ to trzeba wierzyć:)No ja szyjki nie Badałam ale moja siostra Jak zaszła w ciążę to nisko miała dość długo więc chyba reguły nie ma.No więc tak brzuch mnie wczoraj bolał momentami strasznie już myślałam że ze mnie luchnie w pracy ale niewiec czekałam do wieczora ale nic..dziś obudziłam się o 5 siusiu Jak nigdywiem że to może być spychika no ale brzuch nie boli piersi też nie choć sutki Jak sobie tak dotknę to jakieś nadwyraz wrażliwe.Mi testy z poprzednich ciazach też właśnie takie wychodziły dlatego zawsze przeżywam jak widzę takie testy...i to byłam 6t+np4 dni także późno a testy słabe. Zobaczymy poczekam do poniedziałku Jak nie będzie@ to robię kolejny a do lekarza w razie w to pójdę dopiero Po nowym roku żeby nie potrzebnie się nie stresować czy widać czy nie.a jeśli się jednak nie udało to również pójdę do gina ale już nie z pytaniami dlaczego tylko z zadaniem leków bądź dodatkowych badań..:)

Ja jestem fatalna w mierzeniu tempki w nocy wzięłam dwa paracetamole bo mnie reka boli i dziwie sie ze tempka niska o_O
Dobrze myślę to ma wpływ nie? :p na mój chłopski rozum :D
@Asik1234 trzymam kcuiki za jutrzejszy test.

Widze ze bedziemy testowac poodbnie z @Magdalena2991 :D

@Asik1234 widac cien nawet nie trzeba sie mocno wpatrywac. Trzeba czekać czas pokaże. Mam nadzieję ze to ciąża.
To moj test z 1 czerwca bylam prawie pewna ze sie udalo ale beta z tego samego dnia rozwiala wątpliwości :(
IMG_20180601_204123_1 (1).jpg

Załączniki

• IMG_20180601_204123_1 (1).jpg
    IMG_20180601_204123_1 (1).jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry