Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Forget chyba pierwsza ja dopiero 25 luty !
Już zaczynam odliczac dni po mału
Wrociliśmy z Pragi cali i zdrowi tylko jednak 7 miesiac ciąży to nie czas na takie wypady.
Zakwasy na łydkach mam takie że o mamo... no i co raz czesciej mam też te skurcze przepowiadające. Dziewczyny do kiedy brałyście magnez ? Do końca ciąży ?
Jutro 30 tc.
Forget ty na kiedy ?
Dagaa juz chyba mozemy gratulowac
Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Zazdraszczam bo tez wolalabym tak kolo 37 tygododnia. Juz bym chciala tego mojego Janka przytulic.Ja mam termin na 12.02, ale ostatnio w czwartek na wizycie gdzie jestem tera 31+5 gin powiedział, ze w 36 tygodniu ściągany pessar i tam naprawdę w ciągu tygodnia mogę urodzić. Położna tez mówiła, ze po zdjeciu pessara bardzo często rodzi się wcześniej j oboje na koniec stycznia nawet kazali się nastawić. Także muszę w tym tygodniu przysiąść do skompletowania torby do szpitala. Dokupić to czego nie mam
Zazdraszczam bo tez wolalabym tak kolo 37 tygododnia. Juz bym chciala tego mojego Janka przytulic.
Tylko my sie przeprowadzamy w styczniu ciekawe jak to bedzie
to nie mam co się nastawiaćpatrząc na twój test pewnie @przyjdzie spóźniona...@Asik1234 widac cien nawet nie trzeba sie mocno wpatrywac. Trzeba czekać czas pokaże. Mam nadzieję ze to ciąża.
To moj test z 1 czerwca bylam prawie pewna ze sie udalo ale beta z tego samego dnia rozwiala wątpliwości
Zobacz załącznik 925313
Nie mow tak! Kazda z nas jest inna i trzeba wierzyć ze u ciebie to przepowiednia pieknej 9cio miesięcznej przygody :*to nie mam co się nastawiaćpatrząc na twój test pewnie @przyjdzie spóźniona...
Marta na kiedy masz termin @?
Aż się wzruszyłam dziękuję!!zaraz jak tylko jutro zrobię test a @nie przyjdzie oczywiście to wstawiam!trzymaj mocno!:-*Nie mow tak! Kazda z nas jest inna i trzeba wierzyć ze u ciebie to przepowiednia pieknej 9cio miesięcznej przygody :*
Trzymam mocno kciuki za jutro!!