reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny dzisiaj termin@narazie ciszatest robiłam rano i jakiś bladzioch a raczej cień jest, wyszedł Po ok 10min.czekam dalej. Brzuch boli jak od 6 dni więc ten cykl kończę albo bolesna miesiączka albo albo

Gratulacje! Śliczna kluska :)
Podczytuję Was czasem ale też widzę mnóstwo nowych staraczek - fajnie :)
Czekam na @Kasienka3b , @Fleur86 i @leeleeth - dziewczyny wciąż mam kciuki zaciśnięte!
dawno nie widziałam @flor87 zaciążyła?
@IrenaX wiem co czujesz, pamiętam Twoją historię, ja przeżywałam wrzesień ale łatwiej było to znieść z myślą, że mam moją małą w brzuchu, myślałam że już się nie doczekam a marzec już tuż tuż...
@paulina1994 dobrze doczytałam, można gratulować? @martoosia04 nie jestem na bieżąco ale myślałam, że już się udało?
@Maliina fajnie, że zajęłaś się kalendarzem :)
Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo♥️♥️♥️
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....

Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo[emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....
:-**** tak jak i my... bedzie dobrze w koncu kiedyś musi :-***

Nie ma co się załamywać. Czasem dzidzia rośnie wolniej. Czasem wyprzedza usg. Lekarz coś mówił, żebyś musiała się martwić @paulina1994 ?
20 dc jak byłam na wizycie byłam na pewno po owulacji więc ciąża powinna być młodsza o 3-4 dni, a nie tydzień więc lekarz powiedział, że wszystko się okaże na kolejnej wizycie...w ubiegłym roku było tak samo wiedziałam kiedy miałam owu i też ciąża była młodsza :/

Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Super gratulacje [emoji322] [emoji8] cudna Pola[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy :(
o ile wiesz kiedy owu to nie wiesz kiedy bylo zagniezdzanie. u mnie dzidzia tez ciagle mlodsza byla teraz nadgania dopiero.
bratowej corcia te tydzien mlodsza.. lekarz mowil ze do tygodnia wszystko jest w granicach normy.. dzis Alunia ma 2.5 miesiaca.
nie sciagaj na siebie negatywnych mysli.
to ze raz sie tak stalo nie oznacza ze zawsze tak bedzie. dzieci rosna indywidualnie. chocby fakt ze ja w 13dpo bete mialam 41 a moje rowiesniczki po 900... ale dalam sobie spokoj nie porownywalam.. kazda z nas jest inna i ciaza to bardzo indywidualna kwestia.

reklama
Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo♥️♥️♥️
Współczuję Kochana :( Pamiętam to uczucie z tamtego roku, bylo smutno, a w tym jest radość, myślę ze i u Ciebie tak będzie, musisz tylko znalezc do tego swoja drogę, nie poddawaj się! Nie będę pytała co jest nie tak, skoro nie chcesz o tym pisać, ale wiedza to możliwość działania. Wierze, że będziesz niedługo mamą i to wspaniałą mama! Trzymam kciuki!

Do góry