martoosia04
Fanka BB :)
Nie ma co się załamywać. Czasem dzidzia rośnie wolniej. Czasem wyprzedza usg. Lekarz coś mówił, żebyś musiała się martwić @paulina1994 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzucisz zdjęcie? Trzymam kciukiHej dziewczyny dzisiaj termin@narazie ciszatest robiłam rano i jakiś bladzioch a raczej cień jest, wyszedł Po ok 10min.czekam dalej. Brzuch boli jak od 6 dni więc ten cykl kończę albo bolesna miesiączka albo albo
Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzoGratulacje! Śliczna kluska
Podczytuję Was czasem ale też widzę mnóstwo nowych staraczek - fajnie
Czekam na @Kasienka3b , @Fleur86 i @leeleeth - dziewczyny wciąż mam kciuki zaciśnięte!
dawno nie widziałam @flor87 zaciążyła?
@IrenaX wiem co czujesz, pamiętam Twoją historię, ja przeżywałam wrzesień ale łatwiej było to znieść z myślą, że mam moją małą w brzuchu, myślałam że już się nie doczekam a marzec już tuż tuż...
@paulina1994 dobrze doczytałam, można gratulować? @martoosia04 nie jestem na bieżąco ale myślałam, że już się udało?
@Maliina fajnie, że zajęłaś się kalendarzem
:-**** tak jak i my... bedzie dobrze w koncu kiedyś musi :-***Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo[emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....
20 dc jak byłam na wizycie byłam na pewno po owulacji więc ciąża powinna być młodsza o 3-4 dni, a nie tydzień więc lekarz powiedział, że wszystko się okaże na kolejnej wizycie...w ubiegłym roku było tak samo wiedziałam kiedy miałam owu i też ciąża była młodsza :/Nie ma co się załamywać. Czasem dzidzia rośnie wolniej. Czasem wyprzedza usg. Lekarz coś mówił, żebyś musiała się martwić @paulina1994 ?
Super gratulacje [emoji322] [emoji8] cudna Pola[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
o ile wiesz kiedy owu to nie wiesz kiedy bylo zagniezdzanie. u mnie dzidzia tez ciagle mlodsza byla teraz nadgania dopiero.Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy
Współczuję Kochana Pamiętam to uczucie z tamtego roku, bylo smutno, a w tym jest radość, myślę ze i u Ciebie tak będzie, musisz tylko znalezc do tego swoja drogę, nie poddawaj się! Nie będę pytała co jest nie tak, skoro nie chcesz o tym pisać, ale wiedza to możliwość działania. Wierze, że będziesz niedługo mamą i to wspaniałą mama! Trzymam kciuki!Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....