reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
20 dc jak byłam na wizycie byłam na pewno po owulacji więc ciąża powinna być młodsza o 3-4 dni, a nie tydzień więc lekarz powiedział, że wszystko się okaże na kolejnej wizycie...w ubiegłym roku było tak samo wiedziałam kiedy miałam owu i też ciąża była młodsza :/
U mnie na jednym z pierwszych USG ciąża byla o 10 dni młodsza i wszystko nadrobiła z nawiązką! bo teraz na USG wychodzi 10 dni starsza niż wg owu, nie zamartwiaj się!

reklama
IMAG0312.jpg

Załączniki

• IMAG0312.jpg
    IMAG0312.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 284
Dziękuję, że pytasz :) Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym :)Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?

Szkoda :( liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły :) najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku :-) :)
Nic nie robiłam nowego... póki co odpuściłam, do końca roku chciałam poczynić starania bez ingerencji lekarza, ale widocznie to nie skutkuje.
Chce zrobic ponownie badanie tsh, prolaktyny i progesteronu, czy jest ok, a co dalej czas pokaze... narazie to chyba już nie mam mocy walczyć :(

@flor87, @nata$za88 dziękuję dziewczyny. Nie podałam się i wierzę, że będę jeszcze mamą. ... Kiedyś.... Ostatnio dużo informacji na nas spadło musimy wszystko przetrawić i zdecydować co dalej. Dlatego wrzuciłam na luz, bo wiem, że w ciąży i tak narazie nie będę. Ale czytam was, kibicuje zaciążonym, trzymam kciuki za staraczki:tak:

Mega cień cienia tam jest. Nie nakręcaj się jednak. Ja miałam o wiele mocniejszy cień niż twój w poprzednim cyklu i niestety ciąży nie było z tego. Oczywiście mam nadzieję, że u ciebie to po prostu za wcześnie na test i jeszcze niziutka beta. Ale poczekałabym do poniedziałku tak dla pewności. Sama czekam na poniedziałek jak na zbawienie, bo chyba już wtedy powinno być cokolwiek widać, zwłaszcza, że mam testy z czułością 10 tym razem.

Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy :D ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę :D co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.

reklama
Hej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo♥️♥️♥️
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....
Kochana u mnie to samo... ja już chyba przestałam walczyć, nie mam już sił :(

Do góry