U mnie na jednym z pierwszych USG ciąża byla o 10 dni młodsza i wszystko nadrobiła z nawiązką! bo teraz na USG wychodzi 10 dni starsza niż wg owu, nie zamartwiaj się!20 dc jak byłam na wizycie byłam na pewno po owulacji więc ciąża powinna być młodsza o 3-4 dni, a nie tydzień więc lekarz powiedział, że wszystko się okaże na kolejnej wizycie...w ubiegłym roku było tak samo wiedziałam kiedy miałam owu i też ciąża była młodsza :/
reklama
Asik1234
Fanka BB :)
Na żywo jest bardziej widoczna ale nie czerwoną:/.@nie ma ale nie ma czerwonej kreski...Tylko taka za ciemniona i nie wiem czy to tak jest czy jak..na 2 poprzednich też tak mam tylko mniej wyraźne
Jakiś cień tam widac jak sie przyjrzeć. Jutro z ranca sikaj na następny
Asik1234
Skończyły mi się testy bo miałam trzy i wyszły podobnie a więc kupię jutro po pracy a zrobię w poniedziałek.Jak wstrętna nie przylizieJakiś cień tam widac jak sie przyjrzeć. Jutro z ranca sikaj na następny
IrenaX
Nic nie robiłam nowego... póki co odpuściłam, do końca roku chciałam poczynić starania bez ingerencji lekarza, ale widocznie to nie skutkuje.Dziękuję, że pytasz Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?
Szkoda liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku
Chce zrobic ponownie badanie tsh, prolaktyny i progesteronu, czy jest ok, a co dalej czas pokaze... narazie to chyba już nie mam mocy walczyć
@flor87, @nata$za88 dziękuję dziewczyny. Nie podałam się i wierzę, że będę jeszcze mamą. ... Kiedyś.... Ostatnio dużo informacji na nas spadło musimy wszystko przetrawić i zdecydować co dalej. Dlatego wrzuciłam na luz, bo wiem, że w ciąży i tak narazie nie będę. Ale czytam was, kibicuje zaciążonym, trzymam kciuki za staraczki
martoosia04
Mega cień cienia tam jest. Nie nakręcaj się jednak. Ja miałam o wiele mocniejszy cień niż twój w poprzednim cyklu i niestety ciąży nie było z tego. Oczywiście mam nadzieję, że u ciebie to po prostu za wcześnie na test i jeszcze niziutka beta. Ale poczekałabym do poniedziałku tak dla pewności. Sama czekam na poniedziałek jak na zbawienie, bo chyba już wtedy powinno być cokolwiek widać, zwłaszcza, że mam testy z czułością 10 tym razem.
Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.
Choć niestety z racji super niskiej szyjki muszę powoli oswajać się z myślą, że znów nie wyszło. Nie wiem jak się zachowuje szyjka macicy po zapołodnieniu, ale mam wrażenie, że moja teraz jest na samym wejściu do pochwy ledwo wsadzam palec, a tam wejście w szyjkę co prawda, jakby ciut domknięte, ale nadal super nisko :/ No nic, czekam dalej. Max 5 dni i będę wiedzieć.
IrenaX
3mam kciukiHej dziewczyny dzisiaj termin@narazie ciszatest robiłam rano i jakiś bladzioch a raczej cień jest, wyszedł Po ok 10min.czekam dalej. Brzuch boli jak od 6 dni więc ten cykl kończę albo bolesna miesiączka albo albo
reklama
IrenaX
Kochana u mnie to samo... ja już chyba przestałam walczyć, nie mam już siłHej Kochana bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz i ze trzymasz kciuki, dziękuję bardzo
Ja ostatnio się nie udzielam. Mało kogo już tu kojarzę. W sumie to i dobrze, bo to znak, że marzenia dziewczyn się spełniły. Ja jeszcze poczekam. Ciąża naturalna może być u mnie w tym momencie na zasadzie cudu niestety. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Może po nowym roku wrócę tu z nową siłą i zapałem, bo teraz jest kiepski czas. Kolejne święta, kolejny rok a my nadal we dwójkę....