reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dokładnie kochana, przyrost jest najważniejszy, a nie pojedyńcza beta. Ja też miałam niziutka pierwszą bete, bo miałam pozno owu i pozno zagniezdzenie ;) a dzisiaj mam termin porodu i czekam jak ba szpilkach. Ty za niecałe 9 msc też bedziesz czekała, wszystko bedzie dobrze :*
Mam taką nadzieję, jutro wieczorem okaże się jaki będzie przyrost modlę się żeby było wszystko w porządku, liczę, że u mnie też było późno zagnieżdżenie i stąd niską beta, zaś z drugiej strony niektórym nie wychodzą nawet testy w dniu spodziewanej miesiączki a rodzą zdrowe dzieci, muszę przestań się zamartwiać prawda jest taka, że już i tak nic nie zmienię, jutro 7:30 idę na betę i będę miała jasność :) w piątek wizyta u gina

Dokładnie kochana, przyrost jest najważniejszy, a nie pojedyńcza beta. Ja też miałam niziutka pierwszą bete, bo miałam pozno owu i pozno zagniezdzenie ;) a dzisiaj mam termin porodu i czekam jak ba szpilkach. Ty za niecałe 9 msc też bedziesz czekała, wszystko bedzie dobrze :*
Daga to już???:szok:

Mam taką nadzieję, jutro wieczorem okaże się jaki będzie przyrost modlę się żeby było wszystko w porządku, liczę, że u mnie też było późno zagnieżdżenie i stąd niską beta, zaś z drugiej strony niektórym nie wychodzą nawet testy w dniu spodziewanej miesiączki a rodzą zdrowe dzieci, muszę przestań się zamartwiać prawda jest taka, że już i tak nic nie zmienię, jutro 7:30 idę na betę i będę miała jasność :) w piątek wizyta u gina
No właśnie mi test wyszedł 9dpo, choć "wyszedł" to za duzo powiedziane...tam był taki cien, ze tylko ja go widziałam :D i tak przez kolejne dni. Dopiero jakoś tydzien po dniu spodziewanej miesiaczki mialam wyrazne krechy. Paulinka bedzie dobrze, zobaczysz. Tylko nastaw sie pozytywnie! Bedzie przyrost i to najwazniejsze :*
Daga to już???:szok:
To już :O ale młoda dalej grzecznie siedzi w brzuszku ;) ahhh byle do poniedziałku.

Nawet nie wiem kiedy to minęło, choć ostatni miesiąc ciągnie się nieubłaganie. Mała jest chyba uparta po starszej siostrze i też nie bardzo jej się spieszy na świat :D do poniedziałku ma czas, a jak nie to wywoływanie nas czeka ;) dziękuję :*
Ale zlecialooo❤️ zycze Ci Kochana szczęśliwego rozwiązana ❤️

reklama
Dostalam z córką skierowanie do szpitala. Niedlugo jedziemy. Trzymajcie kciuki bo to szpital poza naszym miastem nigdy tam nid bylam. Nikogo nie znamy ale sam ordynator nas kierowal.

Do góry