Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Nie mam zamiaru sie klocic. Nie chcialam cie urazić. PowodzeniaDziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam zamiaru sie klocic. Nie chcialam cie urazić. PowodzeniaDziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
Marta ! Wiesz, że żadna nie chce dla ciebie źle ja też robiłam testy przypomnę, że nawet jak się o dziecko nie starałam bo chciałam wiedzieć kiedy mniej więcej owu jest, też ryczalam jak głupia jak ostatni seks w środę a mój mąż w piątek w dzień owu mi oznajmił że zmęczony jest i nie będzie nic robił, sobota chodziłam jak osa lepiej żeby nikt do mnie nie podchodził, ale chyba potrzebny mi był taki kop w tyłek, że jeden cykl nic nie zmienia jak nie wyjdzie, że nie ma co na siłę na już i teraz zresztą sama wiesz jak moja cierpliwość została wystawiona na próbę przez ostatni rok, jeśli wszystkie badania są w normie, jeśli nie ma nic niepokojącego, a ty nie chcesz brnąć dalej w badania to postaraj się przynajmniej podejść do tego, że w końcu się uda ! Nie w listopadzie to w grudniu, nie w grudniu to w styczniu, ale się uda ! Głowa do góry kochana trzymam za ciebie ogromnie kciuki :*Dziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
@martoosia04 ja Cię rozumiem u nas aktualnie 13 cs leci, nie robię testów owu tylko mierze temperaturę więc też ciągle wiem czy coś się dzieje, moim zdaniem nie da się tak całkiem odpuścić i nie myśleć o czymś czego się pragnie.... Ja np raz myślę że jak się teraz nie uda to innym razem a za jakiś czas jestem zła i w głowie myśl że nigdy się nie uda, jak jestem czymś zajęta np w pracy to ciąża mi nawet przez myśl nie przejdzie ale niestety nie ma tak 24h na dobę.... W tym miesiącu np trzymam się myśli że nie mogę teraz zajść w ciążę bo termin porodu wypadnie mi na wesele brata mojego męża, niby głupia sprawa ale się tego trzymam, a podświadomie chciałabym żeby się udało.....Dziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
No właśnie...Nie da się oszukać..:/też jestem zła...mam takie momenty ale co trzeba wierzyć i starać się dalej nie Jest to łatwe ale nic więcej zrobić nie możemy...musimy być cierpliwe choć Sama mnie te teksty denerwujągłowa do góry :-*@martoosia04 ja Cię rozumiem u nas aktualnie 13 cs leci, nie robię testów owu tylko mierze temperaturę więc też ciągle wiem czy coś się dzieje, moim zdaniem nie da się tak całkiem odpuścić i nie myśleć o czymś czego się pragnie.... Ja np raz myślę że jak się teraz nie uda to innym razem a za jakiś czas jestem zła i w głowie myśl że nigdy się nie uda, jak jestem czymś zajęta np w pracy to ciąża mi nawet przez myśl nie przejdzie ale niestety nie ma tak 24h na dobę.... W tym miesiącu np trzymam się myśli że nie mogę teraz zajść w ciążę bo termin porodu wypadnie mi na wesele brata mojego męża, niby głupia sprawa ale się tego trzymam, a podświadomie chciałabym żeby się udało.....
To tak samo jak z budową domu, miesiąc temu mieli zrobić dach, do tej pory nie jest zrobiony, robią za tydzień A człowiek i tak myśli czy do świąt zrobią jaka będzie pogoda itp. Mózgu nie da się wyłączyć z myślenia o czymś czego pragniemy i na co czekamy tak długo....
Nie trzeba.Dziewczyny bety nie trzeba robić naczczo ?
Ja kiedys przez 2 cykle porownywałam testy owu z allegro z tymi z Rossmanna plus monitoring. Monitoring i testy z rossmanna potwierdzily piekna owulacje dwukrotnie, a te z allegro...no coz zaczely wychodzic "lekko pozytywne" kilka dni po owu [emoji23]Testy chyba kiepskie z Allegro mi się trafiły. Bo dziś w autobusie taki ból miałam prawego jajnika, że myślałam, że oszaleje! Gorąco i duszno a autobusie, bo pełno ludzi i ten ból jajnika [emoji24] chyba pękł pęcherzyk.
Wczoraj [emoji173]️ były. Użyliśmy jeszcze żelu więc zobaczymy.