reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratuluję bety.

Ja stąd uciekam, trzymam za was wszystkie kciuki, spokojnych i zdrowych ciąż tym, którym się już udało, a dla tych starających się powodzenia.

Mnie jednak przerasta te nakręcanie się niepotrzebne.
W Święta się pewnie odezwę dać znać czy się udało. Buziaki!

reklama
Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Kochana jeszcze ma też znaczenie czas zagniezdzania. Przecież on Jet od 6do 12 dni po owulacji. Ie porównuj się z innymi tylko patrz na normy labu.

Ja zobaczę przyrost będzie wszystko jasne :) powodzenia ! Trzymam kciuki za ciebie
Dokładnie kochana, przyrost jest najważniejszy, a nie pojedyńcza beta. Ja też miałam niziutka pierwszą bete, bo miałam pozno owu i pozno zagniezdzenie ;) a dzisiaj mam termin porodu i czekam jak ba szpilkach. Ty za niecałe 9 msc też bedziesz czekała, wszystko bedzie dobrze :*

Dziewczyny 2 tyg roznicy moedzy brzuszkiem a główka ? Martwic sie ? Wszystkie pomiary wczesniej byly do siebie zbliżone. Lekarz mówi, że on nie widzi powodów do zmartwien ale ja jako matka wariatka i owszem

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczynki, ale jednocześnie gratuluję i życzę zdrowia :) ja z kolei stresuję się moją, piątkowa wizytą u lekarza. :(

Do góry