reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja mam chyba cykl bez owulacji. Robię te testy i robię i dupa. I słabe strasznie te krechy. Na tych z rossmana już dawno miałam ciemne a te takie bladziochy [emoji24] wiedziałam, że nie warto w te z Allegro inwestować. Co prawda nie poddaję się i testuję dalej codziennie nawet kilka razy, ale nadzieje są niewielkie. Choć śluz zaczyna wyglądać na białko jaja. Może jeszcze chwila do owu... sama nie wiem :(

reklama
A ja mam chyba cykl bez owulacji. Robię te testy i robię i dupa. I słabe strasznie te krechy. Na tych z rossmana już dawno miałam ciemne a te takie bladziochy [emoji24] wiedziałam, że nie warto w te z Allegro inwestować. Co prawda nie poddaję się i testuję dalej codziennie nawet kilka razy, ale nadzieje są niewielkie. Choć śluz zaczyna wyglądać na białko jaja. Może jeszcze chwila do owu... sama nie wiem :(

Spokojnie, przyjdzie owu zobaczysz, jeszcze trochę [emoji6]

No właśnie mi test wyszedł 9dpo, choć "wyszedł" to za duzo powiedziane...tam był taki cien, ze tylko ja go widziałam :D i tak przez kolejne dni. Dopiero jakoś tydzien po dniu spodziewanej miesiaczki mialam wyrazne krechy. Paulinka bedzie dobrze, zobaczysz. Tylko nastaw sie pozytywnie! Bedzie przyrost i to najwazniejsze :*To już :O ale młoda dalej grzecznie siedzi w brzuszku ;) ahhh byle do poniedziałku.
Trzymaj za jutro kciuki ! A ja trzymam za twój poniedziałek żebyś ujrzała swoją księżniczkę

Odłóż testy i w ogóle nie rób ;) przypomnę że mój gin 20 listopada stwierdził, że raczej owu nie było, że pękł pęcherzyk, ale najprawdopodobniej się wchłonął, a nie uwolnił komórki jajowej czy jakoś tak, nawet testu ciazowego nie zrobiłam w dniu @ no bo po co seks parę dni przed owu, gin stwierdził brak owu więc już w ogóle odpuściłam, a tu w poniedziałek niespodzianka :) modlę się żeby ta niespodzianka została ze mną na najbliższe 9 msc :) i ja odpuściłam, odpuściłam też trochę forum nie uważam, że ono mnie nakręca, ale siłą rzeczy ciągle człowiek o ciąży myślał, a tak chwilę mózg zapomniał, pracy dużo i ooo ;)

Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...

U mnie beta 16 dni po owulacji ( z monitoringiem) byla 40. Dzisiaj 24tc. Nie martw sie, jest dobrze. ;)

reklama
Do góry